Jaunie Latvijas čempioni komandu vērtējumā. No kreisās: Raitis Kozlovskis, Ansis Voicehovičs, treneris Sigmārs Cinovskis, Gints Širmelis Širmanis, Edvīns Šļubovskis, Normunds Biļkins
Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Sacensības | 6.oktobris 2020, 14:05 | Komentēt | 2073 skatījumi

Kronēti Latvijas čempioni fīdermakšķerēšanā

Ar trešo un izšķirošo posmu Lielupē, netālu no Kalnciema noslēdzies Latvijas čempionāts makšķerēšanā ar fīderi. Pēc pirmajiem diviem posmiem, komandu vērtējumā, stabilā un relatīvi drošā līderpozīcijā atradās CMSFT Fishmatrix, otrajā vietā OK Cope Sport 1, trešie un ceturtie ar nieka pus punkta starpību, attiecīgi VVA-2 un VVA-1. Individuālajā vērtējumā, lai arī čempionāta debitants Niks Feldmanis bija iekrājis četru punktu pārsvaru pār tuvākajiem sekotājiem, ja ne par čempiona titulu, tad par pjedestālu noteikti varēja cīnīties viss pirmais desmitnieks. Pāris nedēļas iepriekš notikušās komercsacensības un treniņi pirms LČ parādīja, ka sīkzivju, galvenokārt pliču, salīdzinot ar iepriekšējo gadu, ir kļuvis ne tikai mazāk, bet tie lielākoties ir lauru lapas lieluma. Savukārt brekšu ir vairāk un tos ķerot var tikt pie loma līdz pat 10kg. Vadošo komandu taktika arī šajās sacensībās bija ķert sīkzivis, tādējādi minimizējot riskus. Savukārt individuālajā ieskaitē daudz ko izšķīra ne tikai tas, kādas vietas ieņēma vadošie sportisti, bet arī kā viņu zonās nostartējuši tie, kam vairs nebija ko zaudēt un brekšu taktika bija visai loģiska izvēle.

Pirmajā sacensību dienā ar stabilu sniegumu vēl vairāk līderpozīcijās nostiprinājās Fishmatrix, nu jau tik pat drošā otrajā vietā OK Cope, cīņā par trešo vietu saglabājās intriga starp abām VVA kluba komandām. Individuālajā ieskaitē, kā jau tas mēdz notikt, milzu rokādes. Līderim Nikam Feldmanim jau pirmajā sacensību dienā, septiņi punkti. Tas ir tik pat ,cik pa abiem iepriekšējiem posmiem kopā. Tātad pirms izšķirošās dienas jaunais līderis ar 13p. Ivans Daņilovs, otrais ar 14p. Niks Feldmanis, trešais arī ar 14p. Edvīns Šļubovskis.

Izšķirošajā dienā, no līderu trio individuālajā ieskaitē, sīkzivju taktika augļus deva tikai Daņilovam, kurš arī kļuva par Latvijas Čempionu, otrais Vitālijs Miņkovs, trešais Krišjānis Lisovskis. Tas individuālajā ieskaitē.

Komandām par jaunajiem Latvijas Čempioniem fīdermakšķerēšanā kļuvuši CMSFT Fishmatrix, otrie OK Cope Sport 1, cīņā par trešo vietu uzvarēja pagājušā gada čempioni VVA-2.

2. vieta komandu vērtējumā - OK Cope Sport 1

Uzvaētāji individuālajā vērtējumā

Protokoli un vietu sadalījums šeit:

@Edvīns Šļubovskis

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager