Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Sacensības | 16.jūnijs 2021, 18:08 | Komentēt | 979 skatījumi

Aicina izmēģināt spēkus fīdersportā

Beidzot ir izziņots starts amatieru līmeņa sacensībām fīdermakšērēšanā “A līga”. Pirmais šo sacensību posms notiks 10.-11. jūlijā Gaujā un visi interesenti ir aicināti pieteikt savu dalību. Jāņem vērā, ka šīs ir amatieru sacensības un tajās nedrīkstēs piedalīties 25 spēcīgākie LMSF reitinga tabulas dalībnieki fīdera disciplīnā. Tas nozīmē, ka iespēja pacīnīties par goda pjedestālu ir jebkuram.

Sacensības organizē Carnikavas Makšķerēšanas Skola sadarbībā ar Carnikavas novada domi, Rīgas pilsēas domi, Limbažu novada domi, atbalstītājiem un sponsoriem, bet to galvenais tiesnesis būs Eduards Burģelis (tālr. 26566057).

Sacensībās visi dalībnieki piedalās individuāli un tā ir būtiska atšķirība no Latvijas Čempionāta, kur dalībnieki ir apvienojušies komandās. Tas piešķirs papildus intrigu, jo izpaliks ierastais treneru atbalsts un katrs būs spiests cīnīties par sevi. No otras puses, dalībniekus nespiedīs komandas intereses, būs atraisītākas rokas eksperimentiem un augstāka riska pakāpe. Tā kā pārējie noteikumi atbilst starptautiskajiem FIPSed noteiktajiem, cīņa solās būt spraiga un interesanta.

Pieteikšanās sacensībām notiek iepriekš, līdz 06. jūlijam plkst. 00:00 sūtot pieteikumu uz e-pastu: biedribacms@inbox.lv vai pa tālruni Eduards Burģelis (tālr. 26566057)

Nolikums

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager