Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Aktuāli | 27.jūnijs 2021, 12:17 | 1 komentārs | 1971 skatījums

Deeper ir pārdots un turpinās augt

Vairākas godalgas saņēmušais Lietuvā bāzētais iemetamo zivju meklētāju ražotājs Deeper ir pārdots. Tā jaunais īpašnieks ir paziņojis, ka turpmāk orientēsies uz ASV tirgu kā izaugsmes reģionu.

Resursource Partners, viens no vadošajiem privātā kapitāla fondiem Centrālās un Austrumeiropas reģionā, un Deeper vadības komanda ir paziņojuši par uzņēmuma izpirkšanu no tā līdzdibinātājiem Aurelijus Liubinas un Rolandas Sereika un finanšu investora Gemini Grupė.

Jaunie investori kļūs par uzņēmuma vairākuma akcionāriem. Deeper līdzdibinātājs Donates Malinauskas turpinās ieņemt izpilddirektora amatu.

Deeper tika dibināta 2012. gadā un starptautiskās izstādēs visā pasaulē saņēma neskaitāmas balvas par sonāriem, kas makšķerniekiem ļauj pētīt gultni un atrast zivis. Gadu gaitā uzņēmums paplašinājies, kļūstot par pasaules līderi iemetamo sonāru kategorijā.

“Es esmu ļoti lepns, ka mums tagad būs iespēja atbalstīt vadības komandu turpmākajā Deeper paplašināšanā. Pateicoties unikālām tehnoloģiskām zināšanām iemetamo ehološu ražošanā un efektīvai mārketinga stratēģijai, vadības komanda ir kļuvusi par tirgus līderi ar pārdošanas apjomu vairāk nekā 50 pasaules valstīs, ”sacīja Piotr Noceń, Resource Partners līdzdibinātājs un vadošais partneris.

“Kā investori, kas orientēti uz patērētāju, mēs skatīsimies uz valstīm, kurās ir visaugstākais potenciāls palielināt šo produktu izplatību, piemēram, ASV. Tāpat mēs plānojam izmantot Deeper zīmola spēku un tā izplatīšanas tīklu visā pasaulē, ieviešot saistītas produktu kategorijas”.

“Šisir bijis neaizmirstams laiks visiem dibinātājiem. Izaugt no maza startapa līdz globāli atzītam zīmolam bija ļoti sarežģīti. Mēs vēlamies pateikties visiem starptautiskajiem un vietējiem talantiem, kuri pavadījuši neskaitāmas stundas, īstenojot mūsu idejas, ”sacīja Lubinas un Sereika.

“Mēs esam izveidojuši vairāk nekā 50 partneru tīklu visā pasaulē un pārsniedzot 400 zīmola vēstnieku un saņēmuši vairāk nekā 40 balvas visā pasaulē. Mēs ceram, ka uzņēmums un vadības komanda saglabās to pašu trajektoriju un turpinās būt viens no veiksmīgākajiem uzņēmumiem Lietuvā.

Malinauskas piebilda: “Ir liels gods vadīt Deeper komandu, veidojot pasaules klases produktus makšķerniekiem visā pasaulē. Esmu ļoti pateicīgs par iespēju veidot tik lielisku zīmolu un sadarbību ar Aureliju, Rolandu un Gemini Grupė.

“Deeper komanda gatavo jaunu pasaules klases produktu un risinājumu piegādi augošajai makšķernieku kopienai, palīdzot viņiem atrast labākās makšķerēšanas vietas un izbaudīt vislabāko makšķerēšanas pieredzi. Es ticu, ka sadarbība ar Resource Partners veicinās vēl straujāku uzņēmuma izaugsmi un makšķernieku lielāku apmierinātību. ”

 
 
[1] Komentāri | dilst | aug
 
abrakadabra

Labais! Tiešām "neaizmirstams laiks" Zivju fondam, mūsu nodokļu naudas notrallinātājiem, šādus rakstus savās "atskaitēs" droši vien norādot kā "cītīgi strādājām pie sabiedrībai svarīgām tēmām". Kā nav kauna...

30.06.21 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager