Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Sacensības | 2.jūlijs 2021, 13:02 | Komentēt | 2033 skatījumi

Pirmie rezultāti no Lč karpu makšķerēšanā 2. posma.

Tā sportā mēdz notikt. Ir brīži, kad ir grūti. Un tad ir brīži, kad ir ļoti grūti. Un tad ir tie brīži, kas nāk pēc ļoti grūtajiem. Latvijas Čempionāta karpu makšķerēšanā sākusies tieši ar ļoti grūtiem brīžiem – gaisa temperatūra virs 30 grādiem, puiši un meitenes spiesti pavadīt dienu saulē ar minimālām aizsardzības iespējām.

Tas gan būtu vieglāk paciešams, ja karpas uzvestos tā, kā šādos siltos laikapstākļos pieklājas. Tā gan īsti nenotiek, rezultātu tabula pildās palēni. Daļa komandu pēc 24 stundu cīņas vēl nespēja uzrādīt tiesnešiem nevienu zivi. Kam neķērās, kas pazaudēja karpu izvadīšanas laikā, bet skaidrs ir tas, ka katra kļūda pie šādiem rezultātiem var maksāt ļoti daudzas vietas tabulā. Un kļūdīties laikā, kad saule cepina kā uz pannas, ir pavisam vienkārši.

Pēc pirmās diennakts A zonā vadībā ir Carp Stalker ar 19 zivīm, kopējais svars 64 kg, MMK Zaube 2 ar 16 un Amigo Carp 2 ar 15. Kā zināms, A zona ir zivīgākā un tajā katra komanda makšķerē tikai vienā trim posmiem. Savukārt pa reizei nākas startēt B un C zonās. Kopvērtējuma punkti tiek dalīti atbilstoši ieņemtajai vietai zonās, tādēļ komandas, kas izvietojušās dažādās zonās, pēc būtības savā starpā nesacenšas.

Parasti B un C zonas dod mazāk zivju, tomēr tas nav dzelžains princips. Tā šobrīd pēc diennakts darba B zonā pirmajā vietā ir Barons Baits 2 ar burvīgo Kristīni sastāvā, kam seko iepriekšējā posma superčempioni Sakret ar 16 zivīm. Trijnieku B zonā noslēdz Liema Fishing Team ar 7 pieklājīga izmēra karpām.

Visbeidzot grūtākajā C zonā ar 12 zivīm vadībā Tora carp, Capital Carp otrie ar 9 un Carpio trešie ar 8 karpām.

Tikmēr komanda Kolumbs 51. sektorā ir tikusi pie iespaidīgas 11.9 kg karpas, bet Imperial Baits komandai gandrīz tikpat varena zivs 10.6kg izmērā.

Kopā šobrīd savilkti 743 kilogrami un var prognozēt, ka karpas pierodot pie maču presinga, pamazām kļūs vēl aktīvākas un ķersies vēl raitāk.

R e z u l t ā t i

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager