Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Sacensības | 4.jūlijs 2021, 16:10 | Komentēt | 1075 skatījumi

Titānu cīņas notiks Rīgas HES ūdenskrātuvē

H2H turnīri sevi pieteica pagājušogad kā interesants, vēl nebijis formāts spiningošanā no laivas un ātri guva atsaucību sporta copmaņu vidū. Pateicoties iespaidīgam atbalstītāju lokam, balvu fonds šajā pasākumā ir milzīgs, tādēļ motivācijas sacensību laikā dalībniekiem netrūkst.

Šogad Latvijas H2H turnīrs notiks Rīgas HES ūdenskrātuvē 24. un 25. jūlijā. Tādā veidā tas kalpos kā zināms iesildīšanās etaps pirms nedēļu vēlāk turpat notiekošā Latvija Čempionāta pirmā posma.

Salīdzinot ar iepriekšējo gadu, pilnveidota ir attālinātā lomu iesniegšanas kārtība, visam procesam sākot ar zivs fotografēšanu un beidzot ar dzīvo rezultātu translāciju tiešraidē visiem ieinteresētajiem notiks aplikācijā ManaCope.

Jāatgādina, ka H2H turnīrs notiek pēc kausa sistēmas, pāriem tiekoties savā starpā un tālāk ejot pāra uzvarētājam. Izmaiņas salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu nosaka, ka gadījumā, ja neviena zivs netiek noķerta, tālāk neiet neviens no pāra dalībniekiem.

Otra izmaiņa šo sacensību noteikumos salīdzinājumā ar iepriekšējo gadu ir tāda, ka nepastāvēs aizliegumi “live” jeb dzīvo tehnoloģiju izmantošanai laivās. Kā apgalvo turnīra rīkotāji, visā pasaulē sacensībās šīs tehnoloģijas ir jau iekarojušas vietu spiningošanas sportā. Un uz palikšanu.

Ieskaitē iet zivis ar šādiem minimālajiem: Asarim 25cm, līdakai 50cm, zandartam 45 cm, mežavimbai 45cm un samam 60cm.

Dalības maksa turnīrā noteikta 200 eiro. Vietu skaits ierobežots – 24 ekipāžas.

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager