Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
CopesLietas | 8.jūlijs 2021, 22:13 | Komentēt | 2204 skatījumi

Jūlija CopesLietās

Vasara ir brīnišķīgs gadalaiks. Sevišķi, ja tā ir pilnvērtīga vasara, ir patiešām silts un var izbaudīt tās priekšrocības, kas citreiz ir pieejamas tikai dienvidzemju iemītniekiem. Sami, karpas, līņi, karūsas, arī brekši un sapali tā pa īstam nāk vaļā vien ūdens temperatūrai tuvojoties divdesmit grādiem. Un to vajag izmantot. Izmēģināt kvoku. Iemācīties mest sienāzi ar mušiņkātu. Pasēdēt nakti ar pludiņu. Beidzot izvilkt pieklājīgu līni. Mums ir tik daudz iespēju dažādot copes gaitas.

Šajā vasarīgajā Copes Lietu numurā Normunds Grabovskis atklāja, ka pat viņam ir daudz jauna, ko atklāt brekšu copē. Einis salika pa plauktiņiem visu, kas jāņem vērā, ejot uz karūsām. Lielajām. Karpiniekiem noderēs Aivara Rudzinska pārdomas par šoklīderu lietderību. Lielo trofeju kārotājiem būs pamatīga viela pārdomām, lasot copes akadēmiķa Kārļa Goldmana gadu gaitā iekrātās atziņas. Spiningotājiem būs interesanti izlasīt interviju ar vairākkārt godalgoto Kasparu Holmu. Vēl šajā numurā ir ekskluzīvs ieskats Malēnijas strautu labirintos un viena cilvēcīga saruna ar BIOR večiem par to, kas jādara, lai upēs būtu vairāk zivju. Garām braucot esam arī izpētījuši Pērnavas upē nojauktā Sindi aizsprosta stāstu un mēģinājuši tam atrast potenciālu turpinājumu tepat Vidzemē, Mergupes upē. Vēl mums ir tradicionāla karpu copes reportāža un divas krietni atšķirīgas atskaites par vieniem un tiem pašiem mačiem. Lai labi lasās.

Atrast tuvāko veikalu, kur var nopirkt žurnālu, var šeit: www3.presesserviss.lv

Ērtāk un izdevīgāk abonēt žurnālu Copes Lietas ir abonēt šeit: www.abonesana.lv

Ja vēlies lasīt žurnālu viedtelefonā vai planšetē, meklē to AppStore vai GooglePlay veikalos.

Aivars Rudzinskis

Vāka foto: @lukinsarturs

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager