Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Sacensības | 10.jūlijs 2021, 14:57 | Komentēt | 923 skatījumi

Aizvadīta Latvijas čempionāta pludiņmakšķerēšanā 2.kārta

Ar 240 gramu pārsvaru Ivans Daņilovs apstiprina līdera statusu pludiņmakšķerēšanā.

Piedaloties 20 labākajiem Latvijas pludiņmakšķerniekiem no Rīgas, Valmieras, Dundagas, Talsiem un Paplakas, aizvadītajā nedēļas nogalē no 3. līdz 4.jūlijam Prūšu ūdenskrātuvē norisinājās Latvijas čempionāta pludiņmakšķerēšanā 2.kārta.

Prūšu ūdneskrātuve ir ļoti bagāta ar “sporta” zivīm, tādēļ labāko dalībnieku lomi bija virs 10 kilogramiem zivju, kuras noķertas četrās sacensībām atvēlētajās stundās.

Kopējais noķerto zivju daudzums sasniedza gandrīz 300 kilogramus, kas pārsvarā sastāvēja no raudām un pličiem 50-100 gramu svarā, kā arī atsevišķiem “bonusiem” 400-500 gramu breksēna vai 500-1200 gramu līņa izskatā.

Šīs sacensību kārtas īpatnība bija tā, ka dalībnieki varēja lietot tikai klasiskās bezriņķu makšķeres vai makšķeres ar spoli, savukārt štekermakšķeres šajā sacensību posmā izmantot nedrīkstēja. Tas tika darīts, lai dotu iespēju sevi parādīt tiem dalībniekiem, kuriem tieši šie makšķerēšanas veidi ir stiprās puses.

Pēc divu dienu sacensībām un rezultātu kopsummas, Latvijas čempionāta pludiņmakšķerēšanā 2.kārtas labāko trijnieks ir šāds:

1.vieta – Ivans Daņilovs, 3 punkti, 25,210 kg zivju

2. vieta – Andris Dolganovs, 3 punkti, 24,970 kg zivju

3.vieta – Māris Dubovičš, 9 punkti, 19,260kg zivju.

Latvijas čempionāta pludiņmakšķerēšanā 3.kārta paredzēta 28. un 29.augustā Piņķu ūdenskrātuvē, taču vieta vēl var tikt mainīta.

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager