Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Sacensības | 23.septembris 2021, 13:17 | Komentēt | 2497 skatījumi

4Carpers rīkotie karpu mači trofeju medniekiem

Ir noslēdzies 72h rudens lielo karpu copes izaicinājums Vallē. Kā jau sacensībās nākas, ir uzvarētāji un ir zaudētāji. Neskatoties uz to, saņēmu gan privāti, gan publiskā telpā pateicības vārdus un uzslavu par mega interesanto formātu. Jau šobrīd tiek kalti plāni uz nākamo gadu par līdzīga formāta turnīru, atliek vien sagaidīt oficiālo karpu copes turnīru kalendāru, lai varētu pielāgot datumus. Procesa gaitā tika konstatētas tehniskas nepilnības, lai Tev kā sekotājam būtu vēl interesantāk sekot līdz saviem favorītiem. Bet es tikai mācos, tāpat kā jebkurš no mums! Ieteikums citiem, noteikti apdomājiet iespēju piedalīties nākamajā sezonā šādās sacensībās, ir ļoti interesanti!
Ne asakas visiem, tiekamies pie ūdeņiem, aktīvā sezona vēl rit pilnā sparā!

Sacensību gaita

23. septembrī, sākās ilgi gaidītās 4Carpers organizētās sacensības, ar ļoti interesantu formātu, proti, ieskaitē iet tikai trīs lielākās zivis. Raivis no Liema Fishing Team bija veiksmīgākais pie izlozes un izvilka džokeri, kas viņa komandai ļāva izvēlēties jebkuru no brīvi esošajiem sektoriem - 1. (pirmo). Uz doto brīdi visi dalībnieki, kā viens, izvēlējušies barošanas taktiku ar kobru. Bet tas tikai sākums!!

izlozes rezultāti

16.00 Turnīra pirmā stunda un jau pirmās zivtiņas.

17.30 Liema DNA Baits spridzina!

19.00 Ar mazu karpiņu atvēries arī pirmais (Džokera) sektors.

20.30 Kazino vienmēr ir plusā.

23.00 Lietus gāž kā no spaiņiem, bet karpām uz copmaņu komforta problēmām nospļauties. Tās turpina aktīvi ķerties.

Pulkstens viens, jādzer piens! Šķiet, ka visi piekopj izsēdēšanas principu, vai arī par slinku, lai pārmestos lietus laikā. Pagaidām - klusums virs ezera.

Pirmā diennakts tuvojas loģiskajai izskaņai. Liema Fishing Team no rīta atzīmējās ar 2475 smagu zivtiņu. Savukārt Copes Nams lēnām, bet stabili iet uz mērķi - 9700 zivtiņa. Liema DNA Baits, Liema Fishing Team un 4Carpers noslēdza trīs zivju apli, šīm komandām tagad atliek piestrādāt pie zivs svara.

11.00. Diennakts ripā. Nulle copju, nulle zivju. Kāda komanda joprojām uzticīga kobrai, kāda uzšauj pa kādam spombam. Pagaidām ne viena, ne otra taktika nesniedz cerēto rezultātu.

14.00 “Makšķernieku Paradīzē” atgriežas dzīvība!

Rudens - trofeju laiks. Jauns pasākuma Big fish!

08.45 mainās laikapstākļi, mainās cope.

MMK Zaube rada satraukumu līderu komandās. Puikām sāk veidoties stabila dinamika un arī dzen uzlaboti zivtiņu svari!

Vecā skola, neko pielikt, neko noņemt.

20.30 Pulciņš ar laimīgajiem zivju īpašniekiem papildinās. Neticami, bet MMK Zaubei esot triplets, gaidam uzaicinājumu uz svēršanu!

MMK Zaubes vīri nav samuraji, viņiem ir gan mērķis, gan ceļš par kuru virzīties uz to.

Bez copes un zivīm, notikumā ir arī citas pozitīvas emocijas. Mūsu protežē no SOS ciemata tikuši pie jaunām lietām. Iespējams nākamie LČ dalībnieki un čempioni.

Beidzamā nakts saliks punktus uz “i”. Intrigas saglabāšanai šīs nakts un rītdienas rezultāti tiks atspoguļoti tabulā īsi pēc finiša.

10.00 Rīts ir miglā tīts, jo intrigas saglabāšanai rezultāti netiek atjaunoti un publicēti. Pārsteigumi būs! Tā pat uz nullītes uz doto brīdi ir palikusi tikai viena komanda.

Īsa foto atskaitīte, jauns pasākuma Big Fish tviksiņu izpildījumā. Roomy Carp noslēdz trīs zivju apli, Carp Stalker nokāpa no nulles un 4Carprs nomainīja vienu mazāk svarīgu zivtiņu uz svarīgāku.

@Artūrs Šteinburgs teksta un bilžu autors

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager