Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Inventārs | 27.septembris 2021, 15:39 | Komentēt | 870 skatījumi

Makšķeraukla, kas ražota no pilnībā pārstrādāta materiāla

Zem Rapala paspārnē esošā Sufix zīmola izlaista makšķeraukla, kas pirmo reizi pasaulē ražota no pilnībā pārstrādāta materiāla

Rapala VMC Corporation kā viens no vadošajiem ražotājiem pasaulē pēdējos gados ir uzsācis virzību uz ilgtspējīgu attīstību. Pirmo reizi industrijas vēsturē izveidota sadarbība ar itāļu sintētiskās šķiedras un polimēru ražotāju Aquafil, kas piekritis piegādāt tās pārstrādāto neilonu ekonīlu kompānijai Sufix auklu ražošanai.

Ekonīls jau tiek plaši lietots apģērbu ražošanā. Tas ir 100% otrreiz pārstrādāts materiāls, kam par izejvielu izmantots neilons no atkritumiem. Lielākais šādu atkritumu apjoms nāk no okeānā izņemtiem zvejas tīkliem, rūpnieciskiem neilona atlikumiem, kā arī patērētāju nolietota neilona.

Kā stāsta Taneli Väisänen, Rapalas pētījumu un ilgtspējas menedžeris, produkta izstrāde prasījusi veselus divus gadus. Tieši uzņēmuma fokuss uz ilgtspējīgu un videi draudzīgu ražošanu liek domāt par produkcijas un ražošanas procesa optimizāciju. Turklāt gatavais produkts pilnībā atbilst kompānijas augstajiem standartiem un kvalitātes prasībām. Makšķernieki paši par to varēs pārliecināties, kad Recycline Monofilament aukla kļūs pieejama veikalos. Tikmēr uzņēmums jau strādā pie nākamajiem produktiem no otrreiz pārstrādātiem materiāliem.

@Aivars Rudzinskis

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager