Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Sacensības | 15.oktobris 2021, 00:19 | 1 komentārs | 2795 skatījumi

Seko līdzi mūsējiem Predatortour 2021!

16. Oktobris 14.00. Mūsu komandai vēl viena 91 cm līdaka. Tas dod vēl dažus papildus punktus, to kopā šobrīd ir 1564. Tomēr tas ir daudz par maz, pirmajai vietai jau 1684 punkti - trīs līdakas virs metra, trīs 40 cm asari un lielākais zandarts 88 cm. Līdz ar to mūsējie šobrīd 27. pozīcijā

17.30
Noslēgusies otrā diena. Vadībā Emille Warren un Jeroen Breur, kuru kontā jau trīs līdakas virs metra. Mūsējiem tādas nav nevienas, pēc šodienas 1537 punkti un 23. vieta tabulā. Turam vēl rīt īkšķus, iespējas ir.

15.05. Velk arī citas komandas, neskatoties uz ļoti sarežģītiem laikapstākļiem Reinas deltā – lietus un vējš. Kopvērtējumā mūsu ekipāža šobrīd 21. vietā.

15.00 Mūsējiem 91 cm līdaka, tā dod 27 punktus klāt.

15. oktobris, 13:40 Mūsējie aizvērušies ar asariem! Tas dod 1000 bonusa punktus. Vēl mūsējiem izdevies arī pieaudzēt līdakas par 1 cm un zandartus par gandrīz 10 cm. Tas kopvērtējumā uz šo brīdi dod 8. vietu! Turam īkšķus. Līdz šim sacensībās jau noķertas pārdesmit metru plus līdakas, tās šobrīd būtu mums vajadzīgas visvairāk.

____________________________________

14. oktobrī Holandē sācies viens no prestižākajiem turnīriem spiningošanā no laivām Predatortour 2021. Tajā ar 80. numuru startē arī ekipāža no Latvijas, kuras sastāvā ir Uģis Gross un Aivars Gaters. Pēc pirmās dienas mūsējie 109 laivu konkurencē ieņem cienījamo 10. vietu.

Sacensību noteikumi nosaka, ka ieskaitē iet katras ekipāžas trīs lielākās līdakas, trīs lielākie zandarti un trīs lielākie asari. Visu zivju kopējais garums centimetros veido punktu summu, kas arī nosaka ekipāžas vietu kopējā tabulā. Šodien latviešu komandai izdevās tikt pie 3 līdakām (82+76+64 cm), trīs zandartiem (78+53+46.5 cm) un viena asara 42.9 cm. Jāatzīmē, ka Predatortour noteikumi mums ir nedaudz neierasti un atšķiras no tradicionālajiem 3+3+3 noteikumiem ar to, ka komandai ir jāaizpilda visas 3 zivis pēc kārtas. Tas nozīmē, ka, piemēram, ja ir noķertas 3 līdakas, 2 zandarti un 1 asaris, tad asaris ieskaitē neiet, jo nav aizpildīta zandartu aile. Ja tiek noķerts trešais zandarts, tad attiecīgi arī asaris Savukārt, ja ekipāžai izdodas aizpildīt visas trīs ailes (noķert 3 līdakas, 3 zandartus un 3 asarus), tai tiek piešķirti 1000 bonusa punkti.

Ieskatoties kopvērtējuma tabulā, var redzēt, ka pie bonusa punktiem jau ir tikušas 4 ekipāžas, kamēr 21 komanda nav noķērusi nevienu līdaku (kas nozīmē, ka noķertie asari un zandarti pagaidām punktus nedod). Saspringtā situācija liecina, ka pasākums nebūt nav vienkāršs, nepieciešamas gan labas ūdenstilpes zināšanas, gan piemērota tehnika un iemaņas. Tomēr atlikušās divas dienas vēl noteikti ieviesīs tabulā lielas izmaiņas. Sekojam līdzi un turam īkšķus!

Pilnu kopvērtējuma tabulu var apskatīt šeit:

 
 
[1] Komentāri | dilst | aug
 
www.copesnams.lv

Nemecj djerzjis :)

15.10.21 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager