Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Aktuāli | 18.jūlijs 2022, 10:37 | Komentēt | 1881 skatījums

Klāt jaunās Copes Lietas

Šomēnes žurnālā viena nopietna saruna par Latvijas ezeros mītošo zivju dienām un nedienām un kāds no tā visa atlikums makšķerniekam. Kā stāsta šīs jomas speciālists Ēriks Aleksejevs, zivis mūsu ezeros ir, bet lēmums par to, mēģināt vai nemēģināt pārslēgties uz multiem, ir tavā paša ziņā. Tomēr izpētīt visus par un pret vienmēr ir vērts. Tieši šim nolūkam mums šomēnes padziļināta Mārtiņa Babra analīze un iedziļināšanās multiplikatorspoļu lietās. Savukārt pludiņniekiem vairāk interesēs Eiņa Asara šīsvasaras atklāsmes līņu copē, kas izcili sakomplektējušās ar tikko no Krāslavas ienākušo Latvijas līņu rekordu.

Vēl mums šomēnes pamatīgs atskats uz Latvijas čempionāta spiningošanā no laivām pirmajiem diviem posmiem un viena aizraujoša Jura Bogdanoviča reportāža no copes ekspedīcijas tepat Ālanodos. Karpu copes iesācējiem ļoti noderīgs būs Artura Šteinburga atskats par copi komercdīķos ar konkrētām fiškām, kas strādā un kas ne. Motorlaivotājiem šomēnes dažas mūsdienās īpaši aktuālas domas par degvielas ekonomiju, bet gastronomijai izcili garda karpa medus glazūrā. Lai labi lasās!

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager