Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Sacensības | 20.jūlijs 2022, 16:15 | Komentēt | 1287 skatījumi

Amigo Carp 6.reizi uzvar Latvijas Čempionātā

Tiešām, jau 6 reizes puiši kļuvuši par Latvijas čempioniem. Iespējams, vienīgais faktors, kas spēj viņus atturēt no šāda panākuma, ir lēmums startēt, piemēram, Lietuvas čempionātā. Tomēr nevar teikt, ka uzvarēts būtu uz vienas slidas, katra cīņa ir bijusi pilna sportisku intrigu, kad rezultātu nereti izšķir viena zivs.

Tieši vienas zivs tiesa Latvijas čempionāta izšķirošajā 3. posmā A zonā Amigo Carp izvirzīja pirmajā vietā, atstājot aiz sevis Liema Fishing Team un NGT Latvia Trakker. Kopvērtējumā Amigo Carp atrāviens no tuvākajiem sekotājiem gan ir iespaidīgāks – puišiem tikai 4 punkti (2, 1. un 1. vieta posmos), kamēr otrās un trešās vietas ieguvējiem divreiz vairāk – 8.

B zonā pie sava vēsturē lielākā panākuma tika Massive Baits, kamēr The Carp otrie un Sakret trešie. Sakret trijniekā ielauzās vien pēdējā brīdī un ceturtās vietas ieguvējus apsteidza par knapu kilogramu. Tieši pateicoties šim knapajam kilogramam komplektā ar uzvaru 2. posmā un 4. vietu pirmajā, Sakret uzrausās uz kopvērtējuma pjedestāla zemākā pakāpiena.

Arī C zonā bez intrigas neiztika. Ilggadējiem čempionāta dalībniekiem Capital Carp bija nepieciešama vismaz 3. vieta posmā, lai tiktu pie čempionāta medaļas. Un tas viņiem izdevās, turklāt pateicoties lielākam kopējam svaram pie vienāda punktu skaita ar Sakret, šiem puišiem sudrabs. Abām šīm komandām tas ir augstākais panākums vēsturē.

Tikmēr uzreiz aiz pjedestāla kopvērtējumā palika labākā no meiteņu komandām Liema Women 1. Tas neapšaubāmi ir iespaidīgs rezultāts, ja ņem vērā, ka kopā čempionātā startēja 36 komandas. Jo īpaši vērtīgi tas ir tādēļ, ka jau pēc mēneša meitenēm būs jāpārstāv Latvija Pasaules čempionātā Anglijā un panākumu garša ir labākā ceļamaize.

Līdz ar to šī gada čempionāts ir noslēdzies, atliek vien pateikties neskaitāmajiem atbalstītājiem par balvām un palīdzēšanu čempionāta organizācijā - Sakret, Copes Nams, Barons Baits, Boilie Lab, NGT Latvia, Traper, Biedrība Mālpils zivīm, WT Terminal, Jēkabpils pašvaldība, Exage Car, LKMA un Copes Lietas.

Ar šī gada sudraba medaļniekiem par viņu daudzus gadus ilgo ceļu līdz pjedestālam parunāsim augusta žurnālā. Ļoti ceram, ka viņu panākums iedvesmos pārējās komandas, tai skaitā vēl amatieru līmenī startējošās gatavoties rūpīgāk, trenēties vairāk un cīnīties dūšīgāk. Lieliska iespēja atstrādāt savu meistarību un pārbaudīt kādas jaunas teorijas būs jau augustā notiekošais Baļotes ezera kauss (Baļote Lake Cup 2022), kurā dalību pieteikušas arī vairākas citu valstu komandas. Būs interesanti, sezona turpinās.

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager