Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Sacensības | 19.augusts 2022, 18:25 | Komentēt | 1267 skatījumi

Šodien tiek atklāts GARMIN Latvijas Kauss 2022

Rīgas apkārtnes ūdeņi ir pietiekami daudzšķautnaini un to ir daudz, tieši tāpēc pašā Rīgas centrā tiek organizēts lielākās sacensības spiningošanā no laivas – Garmin Latvijas kauss. Šogad Latvijas kauss notiks jau 12. reizi. Tas noteikti izceļas ar iespaidīgu 15000 EUR balvu fondu un ievērojamu dalībnieku skaitu, pieteikušās 55 ekipāžas, 18 komandas. Starts paredzēts pašā Rīgas sirdī, Pilsētas jahtklubā pie Vanšu tilta Ķīpsalā. Sacensību atklāšana notiks šodien ar dalībnieku parādi pilsētas kanālā. Daudz skaistu un jaudīgu laivu pierūcinās pilsētas centru, rīdziniekiem un pilsētas viesiem būs iespēja vērot šo krāšņo notikumu, sākot ar 18.40. Sacensības notiks šo sestdien un svētdien no 8.30 – 16.30.

Latvijas kauss ir sacensības, kurās var pacīnīties pieredzējuši sportisti ar vietējiem matadoriem un makšķerniekiem, kuriem patīk forši pasākumi. Sacensību formāts ir pateicīgs visiem makšķerniekiem, nav jābūt mega sportistam, lai uzvarētu. Jābūt veiksmīgam makšķerniekam, kurš labi pārzina Rīgas apkārtnes ūdeņus. Uzdevums it kā nav sarežģīts, divās sacensību dienās jānoķer tikai 9 zivis – 3 zandarti, 3 līdakas, 3 asarus no 25 cm. Rezultāts skaitās arī gaužām vienkārši, noķerto zivju cm summa. Ja savākts full house (visas 9 zivis), tad loma centimetru summai tiek pieskaitīti 100 cm. Ar šo it kā vienkāršo uzdevumu, noķert 9 zivis, pērn tika galā tikai 8 ekipāžas. Grūti prognozēt kā sportistiem veiksies šogad, manuprāt, būs daudz sarežģītāk, jo pieturās liels karstums, tas nav zivju aktivitātes veicinošs faktors.

Sacensības šogad tiks atspoguļotas ar vēl lielāku jaudu kā pērn. Būs ierastās intervijas, bildes, video, tiešsaistes rezultāti. Šajās karstajās brīvdienās būs iespēja makšķerēšanu baudīt kondicionētās telpās vērojot labākos sportistus tiešraidē, jo šogad laivās būs 6 operatori, visu notiekošo komentēs pieredzējuši makšķernieki.

Tiešraide

Rezultāti tiešsaistē

Video un Foto no sacensībām varēs apskatīt LMSF un Baltic fising league FB vietnēs, kā arī reportāžas par sacensību būs apskatāmās Copeslietas.lv

Tik krāšņa pasākuma sarīkošanai ir nepieciešami atbalstītāji, arī šoreiz tādu netrūkst:

Ģenerālsponsors - Garmin

Sponsori - BTA Latvija, Eholotes.lv, Airrus Rods/Airrus Baltic, Salmo Fishing Latvija, JugisPRO

Atbalstītāji - Baltic XL, CopesLietas, King Coffee Service Latvia, Rocket Bean Roastery, Mana Cope, Grilētāju Brālība, Lielais Loms, Alus "Brālis" - Mazā alus darītava, Autoriepu nams, Abas Smokehouse, Pilsētas jahtklubs, Latvijas Sporta federāciju padome un Vertexo(sportfishing.live).

@A_Rudzāns

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager