Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Sacensības | 6.septembris 2022, 23:11 | Komentēt | 715 skatījumi

LČ mušiņmakšķerēšanā 2. posms

3. un 4. septembrī tika aizvadīts Latvijas čempionāta 2. posms mušiņmakšķerēšanā. Sacensības noritēja diezgan saspringtā gaisotnē, jo līdz pat pēdējais sesijai noritēja cīņa par katru punktu un katru vietu. Zivis ķērās diezgan neregulāri un bija jāpiemeklē pareizā pieeja to piemānīšanai. 1. vietu ieņēma Mārtiņš Plešs, 2. vietā ierindojās Andis Vecvērdiņš, 3. vietu ieņēma Otomārs Bērziņš.

Lielāko zivi noķēra Mārtiņš Plešs - 38cm alatu un saņēma mūsu atbalstītāja https://fhmgroup.eu speciālbalvu! Liels paldies visiem dalībniekiem par lielisko konkurenci un liels prieks par mūsu jaunpienācējiem! Īpašs sveiciens Jānim Lācim, jo naktī no sestdienas uz svētdienu mūsu Lācis kļuva par tēti savai meitiņai! Sveicam!

Noslēdzošais 3. posms paredzēts oktobra pirmajā nedēļā, informācija sekos tiklīdz būs zināma norises vieta! Paldies mūsu atbalstītājiem www.rodbend.lv, fhmgroup.eu un žurnālam CopesLietas, kā arī liels paldies mūsu fotogrāfam Jānim!

Sienam mušas un tiekamies pie ūdeņiem!

@_Andis Vecvērdiņš

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager