Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Aktuāli | 13.septembris 2022, 22:29 | 1 komentārs | 1358 skatījumi

Klāt jaunās CopesLietas

Šajā numurā parunāsim par tām niansēm, kas atnesa mums bronzas medaļas Pasaules čempionātā karpu makšķerēšanā sievietēm. Svarīgas detaļas ir arī spiningošanā, šoreiz Mārtiņš Babris iedziļinājās Karolīnas un Teksasas atvadpavadu sistēmās – copējot pa zālēm un dziļumos, uz līdakām, asariem vai zandartiem.

Zirnis tikmēr aprunājās ar zvērinātu airēšanas slaloma meistaru un ģeogrāfu Andreju Mihelsonu par copi kombinācijā ar neprātīgiem nobraucieniem pa trakām un ne tik trakām upēm un vēl par daudz ko interesantu. Tiem, kas auksto rudeni plāno izkrāsot ar copi siltumā, lieti noderēs Gunta Vieta padomi par lielo samu makšķerēšanu Ebro upē. Vēl šajā numurā Armands Geriks atskatās uz jauniešu mačiem spiningošanā un pastāsta, kā tas ir, startēt nopietnos mačos ārzemēs. Tiem, kas šoruden plāno pievērsties lašu copei tuvākās vai tālākās upēs, lieti noderēs ievads šo skaisto zivju mušiņcopes tehnikā, kā arī apskats par jaunajiem licencētās makšķerēšanas noteikumiem Svētupē un Jaunupē. Jaunajiem karpiniekiem šomēnes kārtējais apskats par vienu izcili perspektīvu copes vietu.

Žurnāls CopesLietas ir nopērkams lielākajās preses tirdzniecības vietās. Sev tuvāko veikalu vai kiosku, kurā var iegādāties žurnāla jaunāko numuru, vari atrast šeit:

Izdevīgāk žurnālu Copes Lietas ir abonēt. To var izdarīt jebkurā laikā, sākot no jebkura mēneša uz gadu, pusgadu vai 3 mēnešiem abonēšanas vietnē www.abonesana.lv . Gada abonementa cena 29.98 eiro. Katrs abonētājs saņem īpašo Copes Lietu kalendāru, kā arī lasītāja karti, kas sniedz atlaidi praktiski visos labākajos makšķerēšanas veikalos.

Ja vēlies lasīt žurnālu CopesLietas pilnā apjomā digitālā formā vai meklē kādu no žurnālā iepriekšējos numuros publicētiem materiāliem, apmeklē sev piemērotāko elektronisko žurnālu veikalu:

ar iPhone vai iPad

ar Android viedtālruni vai planšeti

Ņem vērā, viena žurnāla numura cena elektroniskajā versijā ir tikai 0.99 eiro, bet gada abonements izmaksās tikai 17.99 eiro. Turpat pieejams arī CopesLietu arhīvs sākot ar 2015. gadu.

 
 
[1] Komentāri | dilst | aug
 
DavisG

Tikkai tagat čoms atsutija bildi "ew tas tu '' ! ;D Rokās turot Līni un ar uzrakstu konkursss.Kas tas bija pa konkursu?

22.12.22 Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager