Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Sacensība | 5.oktobris 2022, 22:33 | Komentēt | 1473 skatījumi

Spiningošanas izlase noslēgusi treniņu sesiju Slapy ūdenskrātuvē

Šeit ir ierasts, ka rīts sākas ar biezu miglu ielejā, jo ir krasa temperatūras maiņa, naktīs gaiss ir kā rudenī, bet pa dienu ir vasara. Tieši uz starta laiku migla parasti izklīst un strauji iestājas jauka diena ar 20 grādiem, ūdens 18,5 grādi. Par rudeni liecina vien koki, kas sāk krāsoties dzelteni. Šodien mierīgi varēja makšķerēt šortos, iedegums garantēts.

Imants ar Gati šodien kaitināja vietējo zandartu populāciju bez āķiem, atsaucība esot bijusi tīri neko. Mums gāja grūtāk, bet starp zandartu medīšanu mums izdevās arī nedaudz pieslēgties asariem. Pat nebija nemaz tik slikti, jo iepriekš tos bijām likuši mierā. Par kārtīgu šovu parūpējās čehu ekipāža. Viņi patrāpījās masīva mežeņu izgājiena epicentrā. Apkārtējie varēja ar skaudību noskatīties, kā viņi mocījās ar ļoti laba izmēra zivtiņu stīvēšanu laivā. Protams, ka viņus apkārtējie ielenca, bet velti, čehi bija ļoti meistarīgi un piešmauca kādas 5 meženes virs 70 cm.

Mānekļi sagatavoti, pārrunāts sacensību plāns, rītdienai esam gatavi. Starts pēc vietējā laika 8.00, pēc mūsu 9.00, sacensības norisināsies līdz 15.00. Komanda ir labā noskaņojumā, visi ir pie labas veselības. Domāju, ka lielākā dalībnieku daļa spiedīs uz asari. Minimālais izmērs ir gana liels 28 cm, tas būs izaicinājums. Tikmēr sacensību nometnē klīst runas par 40 mēra asariem dienā, kas var būt arī patiesi. Asari ūdenī ir. Atgādināšu, ka PČ nav noķerto zivju limits, atšķirībā no Latvijas Čempionāta, kur ieskaitē iet tikai 20 lielākās zivis. Vakar pat čehu organizatori visādi mēģināja palielināt asara minimumu līdz 30 cm, acīm redzot tam ir iemesls. Tie, kas ir atraduši pareizās vietas un pieeju, tie varētu savilkt daudz. Liela daļa komandas atbrauca tikai uz 2 oficiālajiem treniņiem, daudziem no viņiem bija diezgan liela neizpratne par to, kā vispār noķert zivi. Ukraiņi, mājinieki, lietuvieši un igauņi izskatījās pārliecinoši, viņiem aiz muguras daudz treniņu stundas uz sacensību ūdenī. Piemēram, ukraiņi treniņos aizvadīja 2 nedēļas ar piecām laivām.

Vēl trīs sacensību dienas un būs zināms 13. Pasaules čempionāta uzvarētāji.

Latvijas izlasi dalībai PČ atbalsta: SALMO, Vizion, Faccex, Eiriks, Baltic XL, Copes lietas.

Sacensību oficiālā mājas lapa

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager