Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Sacensības | 6.oktobris 2022, 22:51 | Komentēt | 1550 skatījumi

Mūsējie cīnās par medaļām PČ spiningošanā no laivas

Slapy ūdenskrātuve šodien bija pārsteidzoši dāsna. Kā jau vakar prognozēju, lielākā daļa sportistu lika likmi uz asari, tie šodien tika noķerti ļoti daudz, pat pārsteidzoši daudz. Šoreiz sacensību formāts, kad zivju skaits nav limitēts, nebija par labu mūsu izlasei. Šīsdienas labākā Lietuvas ekipāža noķēra 73 asarus virs 28 cm (69380 punkti). Otro rezultātu ar 72 asariem (68945 punkti) sasniedza igauņu ekipāža. Trešais rezultāts slovāku ekipāžai 12 zandarti un viena mežene (53480 punkti), Imantam ar Gati šodien ar 13 zandartiem (52036 punkti), ceturtā vieta. Komandām līderos izvirzījušies leiši ar 6 ballēm, otrie igauņi ar 8 ballēm, trešie poļi 18 ballēm. Latvijas komandai šodien 6. rezultāts ar 26 ballēm.

Vakar sanāksmē izspriedām, ka likmi liksim uz zandartiem, jo šeit tos dzīvajā tehnoloģijā neviens neķer, līdz ar to nav konkurence par asaru vietām, kuras mēs nemaz tik daudz neuztaustījām. Neteiktu, ka par šādu lēmumu es biju priecīgs, jo asaris man bijis vienmēr tuvāks, kā arī bija izpratne kā viņu šeit ķert. Visu dienu pieturējāmies pie plāna, centīgi šļūkājām pa zandartu rajoniem un spēlējām datorspēli. Imantam ar Gati gāja diezgan raiti, arī zandarta izmērs priecēja, lielākie 72 un 75 cm. Mums diena iesākās ar nelāgu neveiksmi, vienā no pirmajiem spotiem viens žanis ap 80 cm pieteicās jau pirmajos metienos, bet 20 cm pirms uztveramā tīkliņa viņš noslīka. Tad nākošais nokabinājās pusceļā. Dienu noslēdzām ar 4 zandartiem, lielākais 67cm. Kopumā secinājumi ir tādi, ka zandarti bija aktīvāki no rīta, bet asari tā īsti esot atvērušies tikai, kad diena iesilusi. Rīt varētu būt līdzīgi laika apstākļi. Ir arī pilnīgi skaidrs, ka atlikušās divas dienas visiem dalībniekiem būs tikai sarežģītākas.

Par rītdienas plāniem Imantam ar Gati ir pilnībā skaidrs, mums ar Māri ir vēl laiks līdz rītam padomāt.

Latvijas izlasi dalībai PČ atbalsta: SALMO, Vizion, Faccex, Eiriks, Baltic XL, Copes lietas.

Sacensību oficiālā mājas lapa

@A_Rudzāns

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager