Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Aktuāli | 10.oktobris 2022, 20:32 | Komentēt | 1803 skatījumi

Klāt oktobra Copes Lietas

Šajā numurā tuvāk iepazīsim sistēmas džigošanai un spiningošanai ar Tokijas sistēmu, par tām mums stāstīs Mārtiņš Babris. Tikmēr Einis Siliņš atklās visus bušu copes noslēpumus jūrā. Izrādās, to ir krietni vairāk nekā iesācējam varētu likties. Atskatīsimies arī uz copes sporta sezonu spiningošanā no laivas un krasta, parunāsimies ar labākajiem fīdersporta amatieriem, kas startējuši A līgā – no sportistiem vienmēr var uzzināt ko jaunu un noderīgu ikdienas copei. Ne mazāk vērtīga spiningotājiem liksies saruna ar jauno čempionu Imantu Tiltiņu par to, kā vislabāk copē izmantot jaunās tehnoloģijas un ko tieši ar tām var panākt un ko nevar. No otras puses, Guntim Rozenbergam bija pulka stāstāmā par karpu copi pavisam vienkāršā piemājas dīķī, bet Aigaram Jansonam tieši uz bušu copes sezonu viena ņammīga bute kažokā ar sviestā ceptu sīpolu. Visbeidzot, palasīšanai brīvākā laikā– Māra Klauzes atskaite par piedzīvojumiem Igaunijas foreļupēs. Par to, ko viņam tur izdevās atrast un kas vēl ir jāmeklē – oktobra Copes Lietās. Patīkamu lasīšanu!

Žurnāls CopesLietas ir nopērkams lielākajās preses tirdzniecības vietās. Sev tuvāko veikalu vai kiosku, kurā var iegādāties žurnāla jaunāko numuru, vari atrast šeit:

Izdevīgāk žurnālu Copes Lietas ir abonēt. To var izdarīt jebkurā laikā, sākot no jebkura mēneša uz gadu, pusgadu vai 3 mēnešiem abonēšanas vietnē www.abonesana.lv . Tikai oktobrī gada abonementam ir īpaša cena – tikai 27.98 eiro. Ņem vērā – lētāk vairs nebūs! Turklāt katrs abonētājs saņem īpašo Copes Lietu kalendāru, kā arī lasītāja karti, kas sniedz atlaidi praktiski visos labākajos makšķerēšanas veikalos.

Ja vēlies lasīt žurnālu CopesLietas pilnā apjomā digitālā formā vai meklē kādu no žurnālā iepriekšējos numuros publicētiem materiāliem, apmeklē sev piemērotāko elektronisko žurnālu veikalu:

ar iPhone vai iPad

ar Android viedtālruni vai planšeti

Ņem vērā, viena žurnāla numura cena elektroniskajā versijā ir tikai 0.99 eiro, bet gada abonements izmaksās tikai 17.99 eiro. Turpat pieejams arī CopesLietu arhīvs sākot ar 2015. gadu.

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager