Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Sacensības | 12.oktobris 2022, 00:40 | Komentēt | 1523 skatījumi

Vai gastrobārs jau veras ciet?

20.00 pēc pirmās dienas Latvija ierindojas 7. vietā. Rīt būs iespēja pakāpties tabulā, vajag tikai rūpīgi izanalizēt visas nianses. Un mums – turēt īkšķus.

15.50 Valteram ar Robertu vēl viena zivs! Klāt nākuši 4 punkti un vēl 4 pietrūkst līdz pirmajai vietai! Turam īkšķus!

14.35. Robertam ar Valteru ieskaitē nākusi klāt skaista 88 cm zivs, tā viņiem dod krietnu punktu porciju, bet līdz pirmajai vietai sektorā vēl mazliet pietrūkst. Toties ir pamatīgs atrāviens no trešās vietas.

14.30 šodien zem Latvia 1 nosaukuma startē Jānis Briedis un Gatis Malmeisters, bet zem Latvia 2 – Roberts Valters un Valters Rubenis.

14.00 Pamatā visas komandas ķer asarus, bet rumāņi ir savu tabulu papildinājuši ar 56 cm zivi, visticamāk līdaku, un aizgājuši atrāvienā 2. sektorā. Tikmēr holandieši mūsējos noķēruši, dalām 2-3. vietu sektorā.

13.50 Ja var ticēt aktuālajai statistikai, tad 2. sektorā mūsējie iet pa 2. vietu, viņiem 12 zivis, kopējais garums 179 cm. Līdz pirmajai vietai pietrūkst 3 cm, bet no trešās šķir 4. Tikmēr 1. sektorā mums tik labi neiet, ar 3 zivīm esam pēdējie.

Piektdiena. 11.00

Ar 10 Eiropas nāciju piedalīšanos šodien startē 1. Pasaules čempionāts spiningošanā pilsētas vidē. Latvijas izlases sastāvs – Jānis Briedis, Gatis Malmeisters, Roberts Valters, Valters Rubenis, Kaspars Sverns un Gints Zariņš. Par kapteiņiem strādā Gatis Kokorevičs un Aigars Golmeisters.

Sacensību teritorija ir sadalīta divos sektoros, katrā no tiem startē pa pārim sportistu no katras valsts. Šodien 1. sektorā startē Latvia 2, bet 2. sektorā – Latvia 1.

Latvijas izlase šeit jau ir nedēļu kā trenējusies, citas izlases nedaudz mazāk. Viens ir skaidrs, zivis ir nopresētas un tikt pie rezultāta būs grūti.

Pirmdiena 10. oktobris

Sagatavošanās posms norit ne tik labi kā gribētos. Zivju aktivitāte krīt ar katru dienu. Satikām ungārus, ukraiņus un igauņus (tos pašus igauņus, kuri tikko vinnēja PČ no laivām). Manījām arī holandiešus, redzējām un novērtējām viņu inventāru. Tīri teorētiski ir nojausma, ko viņi ķers.

Akvatorija jau paliek daudz maz zināma. Turpinām gatavoties. Rīt vairs sacensību akvatorijā ķert nedrīkstēs. Tur tagad varēs ķert tikai oficiālajos treniņos, kuri būs parīt un aizparīt. Pa nosacīti nelielo sacensību zonu pāri noies vēl kādi 60 cilvēki. Domājam, pēc tāda presinga zivīm mutes būs "lupatās".

Ūdens gan visiem vienāds. Rīt dodamies dažas lietas pārbaudīt ārpus zonām.

Svētdiena 9.oktobris

Turpinām gatavoties Pasaules čempionātam spiningošanā pilsētas vidē, kas notiks Zvollē, Nīderlandē.

Šodien reāli pirmā pilnā treniņu diena. Vairāk laika veltām līdakai.

Kaut ko noķert var, bet nav nekas pārliecinošs. Copes ir salīdzinoši retas un nedrošas. Jūtams ka patstāvīgi zivs tiek presēta un uz visu raugās ar aizdomām. Zivis bieži maina dislokācijas vietas. Pagaidām nezinām, kā to izskaidrot. Rīt vairāk pievēršamies lielākiem asariem, zandartam un meženēm.

@Jānis_Briedis

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager