Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Sports | 5.novembris 2022, 02:18 | Komentēt | 1235 skatījumi

PČ foreļu spiningošanā dīķos. Rumānija

16.00 Pēc 11 periodiem Latvijas otrās dienas tabulā ierindojas 3. vietā ar 20 punktiem. Kopvērtējumā gan ar to ir mazliet par īsu un paliekam solīti aiz pjedestāla. Pirmie Itālija, otrie mājinieki Rumānija, trešie Gruzija. Apsveicam!

Individuālajā vērtējumā starp kopā startējušiem 50 dalībniekiem no mūsējiem visaugstāko vietu ieņēma Kristiāns Godiņš – 13., tikmēr mūsu valsts čempions Anatolijs Livdāns 18., Raimonds Kinerts 19., bet 14 gadīgais Rūdolfs Otto Egle – 21.

Vairāk informācijas par to, kā izlasei gāja un kas tieši pietrūka, analizēsim pēc puišu atgriešanās mājās, bet tagad – apbalvošanas ceremonija un vēlreiz apsveicam Itālijas izlasi ar nu jau otro uzvaru otrajā pasaules čempionātā.

Svētdiena. 11.00 Ir dots starts otrajai sacensību dienai. Šorīt mūsējiem starts izdevies labāks. Tabulā komandas pēc šīs dienas pirmajiem 3 periodiem. Uzmanīgi, šis nav kopvērtējums.

19.00 Pēc pirmās dienas mūsējie joprojām turas 4. vietā, arī viss pirmais trijnieks saglabājas nemainīgs. Rīt izšķirsies medaļu liktenis un arī Latvijai ir visas iespējas ielauzties TOP3

16.00 pēc 9 periodiem joprojām Latvijā cieši seko vadošajam trijniekam. Vistuvāk ir trešajā vietā esošie rumāņi.

14.00 Pēc sešiem periodiem Latvija 4. vietā. Vadībā pasaules čempioni itāļi, otrā Gruzija, trešie mājinieki rumāņi. Turam īkšķus

Pagaidām tā. Turam!

13.00 Rezultāti 3 periodā - nikns Raimonds nolauž itāli 4:3, pirmie punkti Anatolijam - 1:1 ar slovāku, Rūdis un Kristiāns pagaidām stabili - Kristiāns 4:2 mājinieku, Rūdolfs 4:0 vācieti.

12.00 Pirmie rezultāti pēc diviem periodiem. Kristiāns nomazgāja bulgāru un vācieti attiecīgi 5:3 un 15:9, Rūdis ielika 10:6 bulgāram un 2:1 slovākam, Raimondam divi "zāģi" - 8:10 ukrainim un 0:1 bulgāram, Anatolijam tas pats - 9:11 pret itāli un 0:1 pret gruzīnu.

Sestdiena. 8.00 Ir pagājis gads, kopš Latvijas izlase atveda sudraba medaļas no pirmā Pasaules čempionāta foreļu spiningošanā dīķos. Tas, protams, bija milzīgs panākums, lai arī atstāja zināmu rūgtumu, kā jau tas otrās vietas ieguvējiem arī pienākas. Tieši mājinieku statuss toreiz esot palīdzējis uzvarēt itāļiem.

Šogad ir jauna bilde iekšā. Čempionāts notiek Rumānijā. Tieši šeit, aptuveni pirms mēneša norisinājās Balkānu kauss, kurā mūsu komandai izdevās uzvarēt. Tagad, kad izlase ir atgriezusies nu jau labi pazīstamā ūdenī, ambīcijas ir visaugstākās.

Čempionāta atklāšanā piedalījās 11 valstis. Pagājušajā gadā startēja tikai sešas izlases, šogad ir daudz jaunpienācēji. Starp viņiem daudz spēcīgu sportistu. Piedalās arī Ukrainas izlase, kas pēdējo mēnešu laikā notiekošajos čempionātos jau ir ierasts. Šīs valsts vīriem beidzot ir atļauts šķērsot robežu, ja mērķis ir dalība augstākā ranga sporta sacensībās. Un makšķerēšana Ukrainā arī ir pilnvērtīgs sporta veids.

Runā ka zivis esot daudz dīķī. Bez tam tās laidīs klāt pirms katras dienas vēl. Tas varētu nozīmēt, ka izšķiroša būs prasme zivis vilkt lielā ātrumā. Tā vai savādāk, šodienas laikā jau varēsim redzēt tendences.

Treniņu diena bija vakar, kuras rezultātā Latvijas izlasē izveidojusies sajūta, ka šīs būs nopietnākās sacensības, kādās Latvijas Foreļu Līgas izlase jebkad ir piedalījusies.

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager