Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Aktuāli | 16.novembris 2022, 21:47 | Komentēt | 992 skatījumi

Klāt jaunās Copes Lietas

Šajā numurā atklājam jaunas vietas, kur mīt lielas un pavisam lielas karpas. Par tām mums šomēnes pastāstīja Raivis Trečaks. Savukārt Mārtiņš Babris atskatījās uz savu foreļsporta sezonu, bet Agris Rudzāns – uz Pasaules čempionātu spiningošanā no laivām. Kā vienmēr, no sportistiem un dažas vērtīgas atziņas, ko izlasīt, saprast un likt aiz auss arī mums, ierindas makšķerniekiem. Interviju sadaļā ar slaveno akordeonistu no Kuldīgas Arti Šimpermani parunājām par copi Ventā un Nabes ezeros, bet Fjodors Ivanovs pastāstīja, kā līdakas ķeras Daugavā virs hesiem. Novembra drēgnumā.

Vēl šajā numurā stāsts par to, kā mūsējie tika pie sudraba godalgām strītfišingā, bet visiem karpiniekiem noderīgs būs apcerējums par to, kādas un cik resnas auklas tad labāk lietojamas modernajā karpu copē. Izrādās, viss ir daudz sarežģītāk nekā sākumā liekas. Tehnikas jaunumos iepazīsimies ar vienu interesantu risinājumu fīdercopē un par veidu, kā svinu makšķerēšanā aizstāt ar … smiltīm. Lai labi lasās!

Žurnāls CopesLietas ir nopērkams lielākajās preses tirdzniecības vietās. Sev tuvāko veikalu vai kiosku, kurā var iegādāties žurnāla jaunāko numuru, vari atrast šeit:

Izdevīgāk žurnālu Copes Lietas ir abonēt. To var izdarīt jebkurā laikā, sākot no jebkura mēneša uz gadu, pusgadu vai 3 mēnešiem abonēšanas vietnē www.abonesana.lv .

Žurnāla gada abonementam cena ir tāda pati, kā iepriekšējos gados – tikai 29.98 eiro. Katrs abonētājs papildus saņem īpašo Copes Lietu kalendāru, kā arī lasītāja karti, kas sniedz atlaidi praktiski visos labākajos makšķerēšanas veikalos. Tāpat visi abonētāji piedalās Lielajā abonēšanas loterijā, kurā var laimēt laivas benzīna motoru, modernu eholoti ar GPS, smalku kafijas automātu, elektrisko vakuumiepakotāju zivju uzglabāšanai un vēl virkni citu ļoti vērtīgu balvu. Turklāt balvas izvēle ir tavā ziņā.

Ja vēlies lasīt žurnālu CopesLietas pilnā apjomā digitālā formā vai meklē kādu no žurnālā iepriekšējos numuros publicētiem materiāliem, apmeklē sev piemērotāko elektronisko žurnālu veikalu:

ar iPhone vai iPad

ar Android viedtālruni vai planšeti

Ņem vērā, viena žurnāla numura cena elektroniskajā versijā ir tikai 0.99 eiro, bet gada abonements izmaksās tikai 17.99 eiro. Turpat pieejams arī CopesLietu arhīvs sākot ar 2015. gadu.

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager