Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Aktuāli | 20.novembris 2022, 18:07 | Komentēt | 553 skatījumi

Matteoli saņem Itālijas augstāko sporta godalgu

Itālijas Olimpiskā komiteja CONI ir piešķīrusi Ugo Klaudio Matteoli Zelta ordeni, atzīmējot viņa ilgo un spožo karjeru ne tikai atpūtas makšķerēšanā, bet arī sporta popularizēšanā valstī kopumā.

Ceremonijā, kuru vadīja sporta un jaunatnes ministrs Andrea Abodi, Matteoli bija starp vairākām godināmajām sporta personībām.

Matteoli, kurš ir arī Starptautiskās makšķerēšanas sporta konfederācijas (CIPS) un FIPSed vadītājs, sacīja: “Es esmu ārkārtīgi lepns un priecīgs saņemt Collare D'Oro — augstāko apbalvojumu, kādu CONI piešķir olimpiskajiem, pasaules vai Eiropas sportistiem un – retos gadījumos sporta administratoriem, kuri daudzu gadu garumā gan valsts, gan starptautiskā mērogā ir devuši ieguldījumu Itālijas himnas atskaņošanā un mūsu valsts karoga prezentācijā uz skatuvēm visā pasaulē. Tā ir atzinība manam un manu kolēģu paveiktajam darbam, un pirmo reizi šis apbalvojums tiek piešķirts neolimpiskā un neprofesionālā sporta federācijai. Tā ir atzinība visai FIPSAS kustībai.”

Attēlā: Ugo Klaudio Mateoli, FIPSAS (organizācija, kas pārstāv makšķerniekus Itālijā) prezidents ar savas valsts augstāko apbalvojumu sporta nozarē.

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager