Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Aktuāli | 15.decembris 2022, 22:09 | Komentēt | 1844 skatījumi

Klāt decembra Copes Lietas

Šis numurs veltīts Copes Lietu 25 gadu jubilejai. Mēs gan tajā negremdēsimies nostalģiskās atmiņās, bet gan pacentīsimies ielūkoties makšķerēšanas nākotnē - kāda tā būs pēc gada, pēc desmit gadiem. Šajā numurā mums ir daži pavisam jauni un negaidīti risinājumi inventārā un mānekļos, pāris sen piekopti, bet maz zināmi copes paņēmieni un šādas tādas pārdomas par ūdeņu lietām.

Ja arī Tu domā, ka mūsu bērni un mazbērni ir mūsu nākotne, tad šajā numurā arī par to, kā prātīgāk ievadīt mazos censoņus aizraujošajā copes pasaulē. Te ar savu pieredzi padalījās daži visnotaļ cienījami copmaņi. Savukārt sporta makšķerniekiem noteikti interesēs trīskārtējā Latvijas čempiona Kr. Lisovska stāstījums par to, kā un kādēļ organizēties klubos. Vēl šomēnes arī par foreļu copi no ledus dīķos un jaunumi lašu un taimiņu spiningošanas noteikumos, bet gardēžiem – salaku saulīte. Lai labi lasās!

Atceries, tikai decembrī abonējot Copes Lietas nākamajam gadam:

  • Jau kopā ar janvāra numuru saņemsi īpašu copes sienas kalendāru 2023. gadam, kurā norādīti copmaņiem svarīgākie datumi, kā arī ķeršanās prognoze.
  • Kopā ar janvāra numuru saņemsi CL lasītāja karti, kas sniedz būtiskas atlaides makšķerēšanas piederumu veikalos, tādā veidā ar uzviju atgūstot abonēšanā ieguldīto naudu!
  • Piedalīsies Lielajā Abonēšanas Loterijā, kurā varēsi laimēt laivas benzīna motoru MERCURY, siltu TRAKKER kostīmu, jaudīgu LOWRANCE eholoti, dāvanu karti 150 eiro vērtībā veikalos Copes Nams, DAIWA spiningu lašu un taimiņu copei, siltas neoprēna brienambikses, piepūšamo sēžamlaivu, JURA firmas kafijas automātu un vēl ļoti daudz dažādas vērtīgas balvas. Turklāt pats varēsi izvēlēties, kādu balvu vēlies saņemt! Loterijas atļaujas numurs 7479.

Visērtāk, ātrāk un arī izdevīgāk noformēt Copes Lietu abonementu ir vietnē www.abonesana.lv

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager