Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Sacensības | 13.februāris 2023, 21:36 | Komentēt | 1412 skatījumi

Aicina veterānus sacensties par Latvijas čempiona titulu

“Lielais” Latvijas čempionāts zemledus makšķerēšanā aizvadīts, bet ziemas sporta sezona ar to nebūt nav galā.

4. martā dāmas un kungi, kam pāri 50, laipni gaidīti apliecināt savu varēšanu Latvijas čempionātā zemledus makšķerēšanā veterāniem. Sacensības notiks Preiļu novadā Aglonā. Kā cīņas lauks tiks izvēlēts vai nu Ciriša vai Biržgaļu ezers. Sacensības organizē LMSF sadarbībā ar Aglonas pagasta pašvaldību. Atbildīgais organizators un galvenais tiesnesis Andris Kurmis (T.29910288).

Sacensības notiks divās vecuma grupās 50+ un 60+. 50+ grupā drīkst piedalīties 1973.g. dzimušie un vecāki., 60+ grupā tie, kuriem uz to brīdi ir pilni 60 gadi. Visiem dalībniekiem līdzi jābūt personu apliecinošam dokumentam un derīgai makšķernieka kartei (kuriem tā ir vajadzīga). Dāmas un kungi startē atsevišķās grupās.

Pieteikšanās līdz 04. marta plkst. 8.00 pa tālruni 29910288 (Andris) vai e-pastā andris.kurmis2@inbox.lv . Dalības maksa katram dalībniekam 5 euro, kuri jāiemaksā pie reģistrācijas sacensību dienā. Precīzus makšķerēšanas noteikumus treniņu un sacensību posmiem atradīsiet nolikumā, kas atrodams šeit:

Pirmo trīs vietu ieguvēji katrā vecuma grupā tiek apbalvoti ar federācijas dāvātajām medaļām, kā arī kausiem un balvām no pasākuma atbalstītājiem.

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager