Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Aktuāli | 13.aprīlis 2023, 12:21 | Komentēt | 1353 skatījumi

Klāt aprīļa Copes Lietas

Spožā pavasara saule strauji silda ūdeni un līdzi tam aktīvākas kļūst arī zivis. Kā tās efektīvāk piemānīt uz copi? Copes žurnāla lasīšana noteikti dos kādu ideju vai padomu.

Pavasaris ir laiks, kad mūsu skats pastiprināti pievēršas copei tekošos ūdeņos. Tādēļ aprīļa Copes Lietu numurā lasīsim par makšķerēšanu upēs un upītēs - par sapalu spiningošanu, par brekšu fīderēšanu, par taimiņu un lašu copi un pat par karpu makšķerēšanu straumē. Noskaidrosim, kas aktuāls Daiwa spoļu klāstā un kādus interesantus jaunumus bradāšanai piedāvā veideru ražotāji. Pa starpām aizceļosim tepat kaimiņos uz Igauniju, bet tiem, kas plāno sākt karjeru sporta fīderī, lieti noderēs daži algoritmi par to, kā izstrādāt stratēģiju startam sacensībās. Intervijās šomēnes viens kolorīts copmaņu pāris no divām pavisam dažādām copes pasaulēm, bet desertā - viens episks zaudējums cīņā ar mūža zivi un ceptas reņģes sīpolu-tomātu marinādē. Lai labi lasās!

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager