Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Sacensības | 30.aprīlis 2023, 22:23 | Komentēt | 582 skatījumi

CMS FISHMATRIX savāc VVA Baltijas fīdera kausu

Ar pārliecinošu CMS FISHMATRIX komandas uzvaru noslēdzies nu jau tradicionālais Baltijas mēroga kauss fīdermakšķerēšanā. Latviju šajās sacensībās pārstāvēja arī VVA Feeder Sport Team, CF feeder team, Catch & Grill un feeder.lv. Komandu ieskaitē otro vietu izcīnīja Angler Feeder Sport Team 2, bet trešie Angler Feeder Sport Team. Šīs abas komandas no Igaunijas.

Individuālajā ieskaitē ar 2 punktiem divu dienu cīņā palika CMS FISHMATRIX pārstāvis Raitis Kozlovskis, otrais Vadims Rezniks no Lietuvas, trešais Elvis Uuk no Igaunijas. Koka medaļa un viela pārdomām Edvīnam Šļubovskim no CMS FISHMATRIX.

Kauss, kā parasti, noritēja draudzīgā atmosfēra un lieti noderēs kā treniņsacensības visiem, kas jau pēc dažām dienām plāno startēt Latvijas čempionātos - gan "lielajā", gan A līgā. Savukārt labākos no labākajiem mūsējiem ceram redzēt uz starta Latvijas izlases sastāvā šī gada Pasaules čempionātā Serbijā.

Pilna rezultātu tabula

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager