Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Sacensības | 7.maijs 2023, 20:05 | Komentēt | 1061 skatījums

Noslēgusies LČ spiningošanā no krasta 1.posma 2.diena

Abas Unitika/Vision Latvijas Čempionāta spiningošanā no krasta 1. posma dienas atšķīrās maz viena no otras. No rīta skaisti apsalušas pienenes un bezkaunīgi neaktīva zivs. To koncentrēšanās vietas visiem labi zināmas un, ja izlozē pavecas, tad tiek pie "katla", kur var salasīt arī 20 zivis viena iegājienā. Šajās dienās tas jau ir izcils rezultāts. Šādas bija izteikti divas vietas, A zonā pie virvju tilta un B zonā pirms krāces. Līdz ar to kopumā katrā posmā divi līdz trīs labi sektori. Pārējos vajadzēja ļoti pacensties, lai kādu zivi piemānītu.

Arī vecmeistars Māris Klauze atbrauca pavērot čempionāta norisi

Dienas otrā puse pavasarī klasiski ir labāka. Rokas vairs nesalst, arī zivs kļūst nedaudz aktīvāka. To ļoti labi var redzēt pēc rezultātiem, pēcpusdienā izteikti mazāk nullīšu.
Priecēja jaunie dalībnieki, kuri reizēm pārspēja jau rūdītus veterānus.

Mārim Oltem vienmēr kāds voblerīts azotē

Spiningošanas no krasta disciplīna stipri līdzinās zemledus copes sacensībām. Arī šeit ir mazi mānekļi, delikāta to padošana un pamatīga skriešana. Daudz skriešanas. Zivju izmērs varbūt nedaudz lielāks, tik te svaram nav nozīmes, jo tiek skaitīts kopējais noķertais daudzums.

Pēc pirmās kārtas pirmā posma kopvērtējuma vadībā izvirzījušies Andis Freivalds, Kārlis Goldmans un Ģirts Dombrovskis. Komandām pagaidām veiksmīgākās MK Salmo, Kurbads un Mēs Zivīm. Posms turpināsies ar vēl divām sacensību dienām maija beigās, bet jau nākamnedēļ sekosim līdzi mūsu izlases startam Pasaules čempionātā Bulgārijā. Šogad komanda ir nokomplektēta bagātīgi, ūdeņi puišiem nedaudz pazīstami un mums ir pamats cerēt uz cienījamu sniegumu.


Arī skatītājam kopumā šīs bija ļoti labi pavadītas divas dienas, daudz varēja redzēt un pats svarīgākais - varēja daudz iemācīties un paņemt līdzi uz ikdienas copi.

Video tiešraide

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager