Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Sacensības | 7.maijs 2023, 20:43 | Komentēt | 904 skatījumi

Noslēdzies A līgas 1. posms

Šī ir jau trešā sezona, kad fīdermakšķerēšanas sporta amatierus apvieno Latvijas Čempionāta A līga. Šogad nolikums papildināts ar vairākām izmaiņām, no kurām būtiskākā ir tā, ka parādījusies ir arī komandu ieskaite. Tiesa, atšķirībā no "lielā" čempionāta, šeit komandā ir 3 dalībnieki.

Arī trases izvēlē A līga allaž izceļas ar eksperimentiem jaunos ūdeņos. Šī gada pirmais posms tika organizēts Juglas kanālā 6.-7. maijā. Sacensībām bija pieteiktas 8 komandas, bet kopējais dalībnieku skaits - 32.

Jauns ūdens vienmēr ir arī jauns izaicinājums dalībniekiem. Divu dienu garumā tiem vajadzēja cīnīties ar ļoti neizprotamu zivs uzvedību. Ja pirmajā dienā zivs bija visur un bija tikai tā jāpaņem, tad otrajā dienā viss izskatījās neprognozējami. Tur kur zivs bija, tā negribēja atsaukties ne uz ko, un praktiski retajam izdevās atrast pareizo atslēdziņu. Iepriecināja laba izmēra rauda, daži eksemplāri pat līdz 500 gramiem. Dažiem sportistiem tādu liela izmēra raudu bija pietiekami, lai uzvarēt savu zonu.

Pirmā posma uzvarētāji komandu ieskaitē: 1. vieta CMS, 2. vieta IN WORM WE TRUST, 3. vieta OK COPE SPORT.

Pirmā posma uzvarētāji individuālajā ieskaitē: 1. vieta Guntars Bimšteins (CMS), 2. vieta Mihails Savenkovs (IN WORM WE TRUST), 3. vieta Jurģis Turkopolis (FFT JĒKABPILS)

Ar visiem rezultātiem iespējams iepazīties šeit :

Sacensību organizatori saka paldies atbalstītājiem Copes Nams, Matrix, fishingshop.lv, TEKVA, Copes Lietas, LMSF. Īpaša pateicība visiem klubiem, kuri piedalījās savu sportistu atbalstīšanā, tai skaitā OK COPE SPORT, CMS, feeder.lv un Igors Zemīts. Īpašs paldies Aleksandrs Vedeņidovs par fotografēšanu!

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager