Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Sacensības | 8.jūnijs 2023, 14:41 | Komentēt | 849 skatījumi

Atlasīti NGT KAUSA finālisti

Trešais NGT Kausa posms norisinājās Arves Ezerā. Šeit mīt daudz skaistu un lielu zivju, ko apliecināja sacensību noķertais vidējais karpas svars – 7kg. Ezerā pēc nostāstiem mīt arī 10-14 kg karpas, bet šoreiz tās lielākās noķert patraucēja mainīgie laikapstākļi. Maija naktī bija mīnus 5 grādi, kas karpu aktivitāti sevišķi neveicina. Interesantu iespaidu atstāja arī neierastais auklu daudzums ūdenī, jo šeit šīs bija pirmās sacensības, kādas jebkad rīkotas. Gala rezultātā 17 komandam izdevās piemānīt tikai 5 zivis, tomēr 3 labākās, kas izcīna biļeti uz finālu, izdevās veiksmīgi noskaidrot. Posmā uzvarēja komanda CARPOHOLICS, otrie ENERGYY CARP, bet trešā vieta FAMILY CARP.

Ceturtais un izšķirošais posms pirms lielā fināla norisinājās ZS Zivtiņas “Priedes”. Arī šoreiz laikapstākļi nelutināja, stipro vēju nomainīja migla, kuru nomainīja sals (-2 grādi jūnijā!). Un tad sākās lietus! Komandas tik un tā cīnījās līdz galam un šoreiz visas atzīmējās ar vairākām zivīm. Kopskaitā tika noķertas 238 karpas ar kopējo svaru 715kg.

Ar lielu pārsvaru uzvaru šajā posmā un biļeti uz finālu izcīnīja Ričards un Toms no Komandas NGT Dudi baits. Otrie komanda DAIS, trešie ENERGYY CARP. Tā kā pēdējās divas jau bija nodrošinājušas savas ceļazīmas uz finālu, atlikušas 2 biļetes sadalīja 4. un 5. vietas ieguvēji.

RR Raganas Reindžeri pēdējā stundā noķēra 11,16kg sacensību Big fish un katapultēja sevi pa taisno uz finālu. Finālā 10 minūtes pirms posma finiša iekļuva arī NGT Tīģerriekstiņi, pieveicot 2,7kg karpiņu, kas viņiem ļāva pacelties tabulā un izcīnīt ceļazīmi. Četru posmu kopvērtējumā ar izcilu stabilitāti piedaloties visos posmos, bet visu laiku nedaudz atpaliekot no top komandām, ar 32 punkiem (vidēji 7. vieta katros mačos) pirmo vietu un ceļazīmi uz finālu izcīnīja Armands un Linda no NGT Sticky Baits.

Organizatori izsaka milzīgu pateicību visiem, kas piedalījās.
NGT Kausa fināls tiks nodrošināts ar tiešraidēm visas dienas garumā. Plānota arī skatītāju diena, kad jebkurš varēs braukt un vērot spraigās sacensības.

Foto no Sacensību dalībniekiem un Miervalža Zumberga

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager