Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Sacensības | 11.jūnijs 2023, 21:33 | Komentēt | 718 skatījumi

Uzvarai LČ pludiņmakšķerēšanā 2.posmā vajag 9kg zivju

Draudzīgā gaisotnē jau tradicionāli aizvadīts Latvijas čempionāta pludiņmakšķerēšanā 2. posms. Lūk, ko CopesLietām pastāstīja sacensību organizators Vladislavs Tolmačovs:

"Otrā tūre mums notika mazajā ansī Rubenē, pie Valmieras. Pieteikušies bijas 16 cilvēki, taču divi atkrita. Tad palikām 14, ļoti draudzīgi, kā jau pludiņmakšķerēšanā. Esam jaunā vietā, pirms tam šajā krastā neesam sacensībās makšķerējuši. Ļoti sekls krasts, lielākais dziļums līdz 2m. Treniņos labi ķērās no tāluma, taču pašās sacensību dienās labāki rezultāti bija tuvajā distcantē ar mahu.

Uzvarēja mums jauniņais, kurš tikai otro reizi piedalās Latvijas čempionātā. Tāpēc aicinu arī citus startēt un nevajag šaubīties par savu rezultātu, jo tieši te visātrāk var iemācīties labi makšķerēt. Lielākais noķertais zivju daudzums bija nedaudz vairāk par deviņiem kilogramiem. Tas ir ļoti labs rezultāts. Pārsvarā ķērās maza raudiņa un rets breksītis."

Un sacensību uzvarētāja Dina Kokorēviča komentārs:

"Otro reizi piedalos Latvijs čempionātā pludiņmakšķerēšanas sacensībās. Ir ļoti interesanti un tiešām patīk. Ļoti priecīgs par to, ka šoreiz uzvarēju, jo šeit ir daudzi spēcīgi konkurenti. Patiešām interesanti makšķerēt kopā ar cilvēkiem, ko redzi televīzijā makšķernieku raidījumos.

Var iemācīties daudz ko jaunu un gūt labu pieredzi, lai arī ikdienas copē rezultāti būtu labāki.

Galvenā dienas atslēdziņa bija barošana, zivs neturējās uz vietas un vajadzēja atrast pareizo barību, pasniegšanas veidu un distanci, kurā noturēt zivis. Svarīgs aspekts bija pareizais barības smalkums un tas, kāda barība tiek izmantota. To gan pagaidām neatklāšu, noslēpums."

LČ pludiņmakšķerēšanā 2. posma labākie:

1. Dins Kokorēvičš

2. Normunds Grabovskis

3. Andris Dolganovs

Ziņas no citām makšķerēšanas sacensībām lasi šeit:

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager