Trase Ansī dalībniekiem ir labi zināma
Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Sacensības | 18.jūnijs 2023, 19:00 | Komentēt | 2258 skatījumi

Vien lietus spēj noslēpt Krišjāņa asaras

Šodien Rubenē Mazajā Ansī aizvadīts Latvijas čempionāta makšķerēšanā ar fīderi 2. posms. Pirmajā posmā uzvarēja CMS Fishmatrix, kamēr divas OK Cope blices ieņēma otro un trešo vietu uz komandu pjedestāla. Pēc tāda sezonas sākuma turpinājums solījās būt intriģējošs.

Valdis Peisenieks

Lūk, ko Copes Lietām pastāstīja LMSF pārstāvis un atbildīgais par fīdermakšķerēšanas sporta disciplīnu Valdis Peisenieks:
"Šis ir samērā smags gads. Šogad disciplīnā mums ir jauns vadītājs un līdz ar to arī attiecīga ticības pārbaude. Pirmas posms bija sarežģīts no organizatoriskā viedokļa, bet, kā izskatās, uzticība ir iegūta, līdz ar to otrajā posmā sportistu attieksme bija ļoti veselīga un atvērta. Abi posmi izrādījās zivīm bagāti. Šodien kopumā izvilktie 390kg zivju bija ļoti labs rezultāts. Malači sportisti, sākam aizvien vairāk pierast pie starptautiskajiem rezultātiem. Haltūras, kas organizatoriskajā ziņā tika veiktas pagājušā gadā, mēģinām izskaust un šobrīd ar pilnu tiesnešu kolektīvu mēģinām visu vēl pacelt uz augšu. Cerēsim, ka nākamais posms izdosies vēl labāks."

Saulesbrilles perfekti maskē saraudātās acis

Krišjānis Lisovskis (OK Cope):"Individuāli paliku devītais. Labi ka lietus līst un neredz asaras (smējās). Komandas biedri parādīja labu rezultātu, viens ir otrais, viens ir trešais. Komandu vērtējumā esam pirmie, tātad viss ir savās vietās. Sports kā jau sports, vakar bija izcils rezultāts, šodien netik. Kopumā ir labi.Šajā vietā katru gadu barība mums ir viena un šajā ūdenstilpē tā jau ir atstrādāta. Patīkami, ka šogad te ir daudz vairāk zivis. Vienīgais mīnuss ir tāds, ka saglabājās tas, ka puse zonas ir labāka, otra puse slikta. Līdz ar to izloze te ir ļoti svarīga. No sportiskā viedokļa tracina tas, ka tu jau no rīta pēc izlozes zini, ka būs sarežģīta cope."

Posma labākie individuālajā vērtējumā

Individuālajā ieskaitē LČ 2. posmu uzvarēja Edvīns Šļubovskis, otrais Vjačeslavs Fedorjaks, trešais Niks Feldmanis

Posma uzvarētājs Edvīns Šļubovskis
1. dienas rezultātu tabula
 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager