Sacensību lielākā zivs 14.375 kg Carp Stalker kontā
Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Sacensības | 29.jūnijs 2023, 23:54 | Komentēt | 1450 skatījumi

Baļotes ezerā turpinās cīņa par iekļūšanu karpu copes izlasē

Svētdiena 12.00. Mači, kas kādam varbūt šķitīs visgrūtākie mūžā, beidzot ir galā. A zonā rīta svēršana korekcijas līderu trijniekā neieviesa. Toties B zonā Barons Baits trupināja izrāvienu un aizgaja garām Carp Stalker puišiem par veseliem 5 kg. Mierinājumam viņiem gan izdevās noturēt lielākās zivs balvu savās rokās. Carp O Holics uzvara zonā un arī pagaidām pirmā vieta kopvērtējumā pēc 2 posmiem. Rezultātu tabulas šeit:

Sestdiena 23.00 Sacensības turpinās, šodien pēc vakardienas karstuma sportistiem zināma atelpa. To pašu gan nevar teikt par zivīm, tās aktīvi barojas un ķeras. Cita lieta, ka dažai komandai ir izdevies sapulcināt pašas mazākās ezera iemītnieces, kas ieskaitē neiet. Citi atkal sūdzas par nogājieniem un pazaudētām copēm. Lai nu kā, vadībā esošajiem tomēr ir vieglāk, adrenalīns dzen un priekšu un neļauj just sakrājušos nogurumu. Priekšā pēdējā nakts, bet pirms tās ieskatīsimies tabulā.

A zonā Lucky Carp ir nostiprinājušies vadībā, Amigo Carp atpaliek krietni. Uz trešo vietu pacēlušies Amigo Carp NGT, tiesa, viņu sekotājiem ir tikai par 3kg mazāk.

B zonā Carp O Holics tomēr izdevies atrauties, otrie joprojām Carp Stalker, trešajā vietā Barons Baits, viņiem šodien viena desmitniece arī.

Gaidām, ko atnesīs nakts. Daudziem tā būs nemierīga, par savējiem turam īkšķus.

Sestdiena 10.00 Noslēgusies rīta svēršana. A zonā ar 55 zivīm un 30kg atrāvienu no otrās vietas šobrīd komanda Lucky Carp. Viņiem 10. sektors. Seko daudzkārtējie Latvijas čempioni Amigo Carp, tomēr viņu kontā arī dzeltenā kartiņa. Trešie Crazy Fish FFA/Baro.lv

B zonā ar praktiski identisku rezultātu vadībā Carp O Holics un Carp Stalker. Abām komandām pa 136 kg. Tās turklāt atrodas viena otrai blakus - 55. un 56. sektoros. Trešie Barons Baits, bet līdz līderiem šai blicei jau vārāk kā 50 kg.

Baronam būtu jāvelk lielākas zivis par šo, ja gribas noturēties zonas trijniekā
Baļotē gandrīz pēc katras zivs nākas brist pakaļ, bet mūsu meitenēm tas nav šķērslis

Sestdiena 9.00 Komandai Carp Stalker, kas ielozējusies 56. sektorā un šobrīd B zonā ir 2. vietā, fantastiska Baļotes skaistule 14.375 kg svarā.

Ceturtdiena 22.00. Noslēgusies pirmā svēršana. Kā ierasts, pirmajā dienā zivju dalībnieku lomos nav daudz, notiek aktīva barošana un zivju baru vilināšana savā virzienā. Diena sanāca interesanta pateicoties Sakret komandai - vīriem tikai viena zivs, bet tā pagaidām dod 1. vietu B zonā - 8.75 kg, kā arī BIG FISH statuss. Mēs gan zinām, ka Baļotes ezerā mīt arī lielākas zivis, tomēr zīmīgs ir fakts, ka Sakret jau ne pirmo reizi izceļas ar lielāka izmēra zivi uz citu dalībnieku fona. Zinot čaļu barības sastāvu, gribētos domāt, ka vismaz daļa atslēgas ir tajā. Tikmēr vēl trijniekā B zonā ir Carp O Holics un Carp 72. A zonā tikmēr vadībā izrāvušies Crazy Fish FFA/Baro.lv , seko Amigo Carp. Tieši starp šīm divām komandām prognozējams visprincipiālākais duelis. Trešie pagaidām Carpio. Priekšā nakts, tā būs īsa, bet interesanta.

Sekot līdzi rezultātu tabulai un katras komandas indivisuālajam startam iespējams šeit

komanda Carpio
Sakret komandai 8.75 kg

Ceturtdiena, 8.00. Kā jau ierasts, LČ karpu makšķerēšanā sākas ceturtdienā, lai 72 stundu non-stop režīmā dalībnieki varētu apliecināt savas spējas, izstrādātās taktikas un veiksmes formulas. Bez veiksmes karpu copē nekur, tādēļ arī šis posms sākās ar sektoru izlozi. Šogad ezers sadalīta divās zonās - A un B. Tās komandas, kas pirmajā posmā trāpīja A zona, tagad savā starpā cīnīsies B zonā un otrādi. Katrā zonā ir sava tabula, savas medaļas un kausi. kopvērtējumā skaita katras komandas iegūtos punktus visos trīs posmos. Un, jā, šogad trešais posms notiks Lietuvā, Kitnai ezerā. Tajā iekļūs labākās no pirmajos divos posmos startējušajām komandām. Kintai ezers ir ļoti atšķirīgs no Baļotes praktiski visos parametros, tādēļ šāda divu ezeru apvienošana vienā čempionātā dod komandām ne tikai smelties jaunu pieredzi, bet arī objektīvāk ļauj izvērtēt spēku samērus un komplektēt valsts izlases sastāvu startam Pasaules čempionātā. Tas, starp citu, jau septembrī notiks Francijā.

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager