Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Sports | 7.augusts 2023, 09:56 | Komentēt | 1048 skatījumi

Noslēdzies LČ spiningošanā pilsētas vidē 2. posms

Pēc vētras, kas no rīta plosījās Jelgavā, šķita, ka nu par copi var aizmirst. Bet! No rīta pat līdakas sanāca piemānīt un arī treknāks asarītis izkustējās. Kāds dabūja pa meža vimbai un ķīsītim, pēcpusdienā top zivs bija mazais sapalīts. Kurš to mācēja pierunāt ar veiklu mormišinga driblu, krietni pacēlās kopvērtējuma tabulā. Vienā brīdī gan pašus dalībniekus vajadzēja meklēt kaut kur pa krūmiem, bija arī komandas, kuras no rīta pazuda un tik pirms pašām beigām uzradās.

Abas dienas nekautrējos arī ar savu padomu palīdzēt un kādam tas izrādījās tieši tas, kas nepieciešams. Varbūt nākamgad arī jāpiedalās? Bet kurš tad fotogrāfēs? Būs viela pārdomām.
Diena noslēdzās draudzīgi, ar rezultātiem kāds gan nebija līdz galam apmierināts, bet smējās un runājās visi. Lieliski pavadītas divas dienas mačos, ar pozitīviem un līdzīgi domājošiem cilvēkiem.

2. Posma kopvērtējums
2. Posma 2. diena
2. Posma 1. diena

Divu dienu garumā aizvadītā 2. posma rezultātu tabula liecina, ka pirmie šoreiz ir DM Team (Mārtiņš Kampāns, Māris Efners), otrie Ulmus Medus Fishing Team (Jānis Briedis, Gatis Mālmeisters), trešie Via Marine (Kaspars Šverns un Roberts Gludiņš)

@Jānis Ti

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager