Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Inventārs | 3.novembris 2023, 14:57 | Komentēt | 1383 skatījumi
T-veida trīsžuburis

Savādāki āķi 

Varētu padomāt – ko gan jaunu var izdarīt ar visparastāko āķi? Pēdējos gados, izrādās, šajā jomā inovāciju trūkums nav vērojams, un mēs laiku pa laikam ieraugām kaut ko pavisam unikālu un līdz šim neredzētu. Brīžiem tik šķiet – kā gan agrāk nekas tāds nevienam nebija ienācis prātā!

Četržuburu āķi

Izgatavoti no īpaši resnas stieples, Japānā ražotie Decoy Quattro X-S21 nodrošina sevišķi jaudīgu āķa spēju iedurties un noturēties lielo plēsēju mutē. Aprīkoti ar četriem žuburiem tradicionālo triju vietā, Quattro X-S21 kalpos kā aizstājēji oriģinālajiem āķiem lielajos krenkos, džerkos un cietajos virsmas mānekļos. Tāpat tie lieliski strādās ar lielajām bigbeita gumijām, kurās, iedurot vienu žuburi, vēl veseli trīs paliek atklāti un gatavi tikties ar plēsēja žokļiem. Ir nojausma, ka šādus āķus pa kluso lieto jau daudzi sportisti augstākā līmeņa sacensībās, kurās panākumu formula ir tieši lielo zivju medīšana.

Četržuburu āķis

T-veida trīsžuburi

Vēl viens jau labu laiku noslēpumā turēts risinājums. Decoy T-S21 āķim ir “tikai” trīs žuburi, bet tie nav izvietoti tradicionāli 120 grādos cits pret citu tie ir T-veidā. Šāds izvietojums kombinācijā ar īpašu āķu formu, kura atšķiras ar nedaudz uz iekšu novirzītu spici, makšķerēšanas procesā neļauj āķim skrāpēt dārgo vobleru krāsojumu. Šie āķi ir paredzēti lietošanai ar vobleriem – to apakšējā oriģinālā āķa vietā.

VMC SureSet trīsžuburis

VMC SureSet trīsžuburi

ICAST LABĀKĀ JAUNĀ PRODUKTA BALVAS ieguvējs ir izstrādāts, domājot par krenku cienītājiem. Viens no šī trīsžubura āķiem ir ievērojami lielāks un platāks par pārējiem diviem. Tas samazina tukšās copes un palielina iespēju, ka āķis droši ieķersies lielā plēsēja mutē. SureSet actiņa ir pagriezta vienā līnijā ar lielāko žuburu, kas māneklim garantē perfektu līdzsvaru un izcilu animāciju pat lielā ātrumā. Āķim ir arī sevišķi asa VMC Premium ConeCut smaile, kas sekmē ātrāku ieduršanos un ciešāku turēšanos. Dressed versija ir aprīkota ar dabiskām spalvām, kas rada neatvairāmi reālistisku animāciju mānekļa aizmugurē.

Bladed Hybrid Treble

Bladed Hybrid Treble

Aprīkojot trīsžuburi ar nelielu rotējošu lapiņu, VMC ir radījis vienkāršu veidu, kā padarīt atraktīvāku burtiski jebkuru mānekli, netraucējot tā oriģinālajai animācijai. Visiem zināms, ka vibrācija ūdenī ir viens no faktoriem, kas aktivizē plēsoņas uzbrukuma refleksu – un kādēļ gan šādu efektu nepanākt ar vienkāršu rotējošu lapiņu? Tehniski lapiņa ir iestiprināta griezulī, kas savukārt ar sveķiem iestiprināts trīsžuburu āķa savienojuma vietā, tādā veidā nodrošinot brīvu lapiņas rotāciju par visiem 360 grādiem.

Daiichi Bleeding Bait

Daiichi Bleeding Bait (Asiņojošā ēsma)

Pieredzējušu sportistu aprindās Daiichi āķi kotējas kā “visasākie pasaulē”. Šī kompānija arī bija starp pirmajām, kas materializēja pētījumos atklāto faktu, ka zivis vislabprātāk uzbrūk ievainotam upurim un reaģē uz nervozas zivtiņas sarkano žaunu uzplaiksnījumu. Tā uzņēmums radīja sarkanu āķu sēriju visdažādākajam lietojumam. Profesionāļi šos āķus izvēlas tāpēc, ka tie iezīmē zivīm šaurāku uzbrukuma punktu. Un kas gan varētu būt labāks uzbrukuma punkts kā pats āķis?

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager