Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Sports | 5.novembris 2023, 12:52 | Komentēt | 1946 skatījumi

Latvijas izlase izcīna bronzas medaļas PČ spiningošanā dīķos

19.00. Summējot pirmās un otrās dienas rezultātus, noskaidroti šī čempionāta medaļnieki. Pirmā vieta un čempionvienības tituls Lietuvai, sudrabs Itālijai, bronza Latvijai! Apsveicam komandu ar izcilo sniegumu ļoti saspringtā konkurences cīņā.

Arī individuālajā ieskaitē mūsu Rūdolfam Oto Eglem bronzas medaļa. Piecpadsmit gadu vecumā šāds panākums 44 sportistu konkurencē ir fenomenāls rezultāts.

Pārējiem mūsu izlases dalībniekiem šādas vietas individuālajā ieskaitē: 8. Anatolijs Livdāns, 20. Juris Fjodorovs, 30. Kristiāns Godiņš.

15.30 Pirms pēdējā iegājiena Latvija šodien pacēlusies uz 8. vietu, Lietuva saglabā vadību, bet otrajā vietā ielauzusies Vācija. Trešie joprojām ukraiņi, Itālija ceturtā.

Svētdiena 14.00

Latvijas izlasei ļoti neveiksmīgs dienas sākums, esam noslīdējuši uz 9. vietu. Lietuva joprojām vadībā, Itālija otrie, trijniekā ielauzusies Ukraina.

Sestdiena 19.00

Pirmā diena aizvadīta trešajā Pasaules čempionātā foreļu spiningošanā dīķos. Latviju šajā čempionātā pārstāv Latvijas čempions Kristiāns Godiņš un reitinga līderi Rūdolfs Oto Egle, Juris Fjodorovs, Anatolijs Livdāns un citi. Čempionāts notiek mūsu izlasei ļoti labi pazīstamā ūdenī Vasaknos dīķī Lietuvā, kur notikuši jau neskaitāmi dāžadas raudzes turnīri.

Pirmā diena bija grūta, mūsu izlases puiši cīnījās kā lauvas. Laikapstākļi sportistus nelutināja, bija gan lietus, gan saule, gan vējš. Pretinieki visi spēcīgi. Visas valstis centās parādīt labāko sniegumu, lai sasniegtu pēc iespējas augstākus rezultātus.

Mūsu sportisti kopā noķēra 148 zivis, pretinieki 125 zivis, kas liecina par to, ka esam uz pareizā ceļā, pēc pirmās dienas esam 3. vietā komandu vērtējumā. Turklāt Latvija spēja noķert lielāko zivju skaitu starp visām izlasēm.

Anatolijs Livdāns

Lai gan vakar tika laista svaiga zivs, pirmā iegājiena pirmajās minūtēs zivju atsaucība bija ļoti minimāla. Pēc tam jau zivis bija ķērās aktīvāk un vidēji vienā iegājienā tika noķertas 3-6 zivis. Lielākais skaits vienā iegājienā bija 11 zivis Rūdolfam Oto Eglem pret Itālijas sportistu. Šeit japiemin, ka daļa nopelnu pienākas mūsu raneriem Imantam un Mārtiņam, kuri Rūdolfam precīzi iedeva visu informāciju, cik un uz kā tika ķerts iepriekšējā iegājienā šajā sektorā.

Šodienas rezultatīvākie sportisti Rūdolfs 41 zivs - individuāli 1.vieta kopvētējumā un Anatolijs 42 zivis – individuāli 7. Vieta. Diemžēl Kristiānam un Jurim šodien tik labi negāja, attiecīgi 30 un 35 noķertas zivis. Viņiem bija trāpijušās ļoti smagas grupas. Juris padalījās ar šodienas iespaidiem - smaga bija dienas pirmā puse. It kā kontakti ar zivīm ir, bet virsū nesēžās, tajā pašā laikā pretinieks visu iegājiemu ar vienu vai diviem mānekļiem velk zivis. Bet dienas otrajā pusē Jurim jau 3 uzvaras pēc kārtas, līdz ar to +9 punkti atnesti komandai. Gribas izcelt atkal Rūdofu, viņam pa visu dienu ir tikai viens zaudējums un viens neizšķirts ar zivi, visas pārējās 8 ir uzvaras.

Pirmās dienas labākais no visiem PČ dalībniekiem Rūdolfs Oto Egle

Komanda turpina strādāt, vakarā būs sapulce, kur izrunāsim pirmās dienas rezultātus un nofinalizēsim stratēģiskos plānus rītdienai. Priekšā ir grūta diena, kur visa izlase ieguldīs sevi visu un vēl vairāk, lai parādītu labāko ko spēj. Rītdiena izšķirs visu. Katrs punkts būs ļoti svarīgs, jo rezultāti ir blīvi gan virs, gan zem mūsu izlases.

Pēc pirmās dienas vadībā mājinieki Lietuva, pagājušā gada čempioni itāļi otrie, Latvija trešā.

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager