Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Aktuāli | 18.decembris 2023, 12:51 | Komentēt | 1526 skatījumi

Klāt decembra Copes Lietas

Šajā gada pēdējā numurā atklājām upi tepat netālu, kurā pavisam legāli var ķert pieklājīga izmēra pālijas un varavīksnes foreles. Spinings vai muša – tas paliek tavā ziņā. Sporta sadaļā pasaules čempions Jānis Briedis analizēja ceļu pēc zelta medaļām strītā, bet izlases kapteinis Mārtiņš Babris – par to, kā tikām pie PČ bronzas dīķa forelēs.

Iepazīsim arī dažus patiešām interesantus copes dzīves personāžus. Mārtiņš Plešs pastāstīs par savu ceļu pie patiešām iespaidīgām lašu trofejām, bet Sandis Jūra – par ntajām niansēm, ar ko jārēķinās tiem, kas vēlas uz copi palūkoties caur video kameras aci. Tikmēr reklāmists Gundars Brutāns atzina, ka Zviedrijas labāko ūdeņu izpētei vienas dzīves ir par maz, bet dažas noderīgas detaļas no šī copes veida viņš atklāja gan.

Karpiniekiem šomēnes iedēstījām sēklu ļoti nopietnām pārdomām par to, vai tiešām vienmēr ir jādara viss tāpat, kā to dara citi. Tiesa, tēma aktuāla nebūt jau tikai karpiniekiem vien. Ja ziema galīgi nav tavs mīļākais gadalaiks, bet tomēr ar gudru spriedelēšanu aprobežoties arī negribas, atklājām jaunu un ļoti interesantu maršrutu siltummīlošam karpiniekam. Visbeidzot, gardēžiem šomēnes – ceptas reņģes ar odziņu. Receptes formā, protams. Lai labi lasās!

Žurnālu Copes Lietas iegādāties var visās lielākajās preses tirdzniecības vietās, bet digitālā formā jaunāko un visus iepriekšējos numurus var lasīt AppStore un GooglePlay atrodamās aplikācijās.

Tomēr visizdevīgāk Copes Lietas ir abonēt. Apmeklējot vietni www.abonesana.lv tikai līdz decembra beigām ir iespējams abonēt Copes Lietas par viszemāko cenu - tikai 29.98 eiro uz gadu par 12 žurnāla numuriem. Bez tam katrs abonētājs jau janvārī saņems īpašo Copes Lietu sienas kalendāru un Copes Lietu atlaižu karti, kas nodrošinās atlaides lielākajos makšķerlietu veikalos.

Visi Copes Lietu abonētāji piedalās Lielajā Abonēšanas Loterijā, kurā šogad var laimēt Estravel dāvanu karti ceļojumam 1000 eiro vērtībā, modernu laivu makšķerēšanai ar alumīnija grīdu no Laivu Nama, laivas benzīna motoru Suzuki no Vimmo, siltu kombinezonu Norfin no OK Cope, dāvanu karti veikalos Copes Nams, vakuumiepakotāju Sage un daudz citu vērtīgu balvu.

Laika atlicis pavisam maz, noformē savu žurnāla abonementu 2024. gadam jau tūlīt!

www.abonesana.lv

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager