Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Sacensības | 13.janvāris 2024, 11:14 | Komentēt | 794 skatījumi

Sākas Latvijas sporta makšķerēšanas sezona!

Nākošajā sestdienā Daugavpilī, Stropu ezerā sāksies Latvijas čempionāts Zemledus makšķerēšanā. Čempionāts plānots 3. posmos, jācer, ka Lauska kungs būs labvēlīgs pret sportistiem, būs gana biezs ledus, lai varētu noorganizēt visus posmus.

Šogad ir dažas izmaiņas Zemledus sporta makšķerēšanā. LMSF valde pērn apstiprināja jaunu Zemledus makšķerēšanas sporta vadītāju Jāni Skulti, Novēlēsim, lai viņam veicas ar lieliska čempionāta organizēšanu. Galvenais mērķis Jānim ir sporta veida popularitātes celšana, lai nākotnē varētu pāriet uz PČ formātu – komandā 5 sportisti.

Šogad dalībnieku skaits komandā ir palielināts līdz 4 sportistiem, pērn bija 3, sektoros 18 - 22 sportisti bija nedaudz par daudz. Komandām bija izaicinājums sastāvu komplektēšanā, bija neliels satraukums, vai sanāks optimāls skaits komandu. Sanāca. Čempionātam pieteikušās 14 komandas, kopējais dalībnieku skaits tāds pats kā pērn. Četratā būs nedaudz sarežģītāk cīnīties par čempionvienības titulu, jo nav vienkārši nokomplektēt vienību ar labi viens otru saprotošiem un vienlīdz spēcīgiem sportistiem, kā arī komandas loģistika paliek sarežģītāka.

Šajā sezonās kalendārā ir iekļautas divas pilnīgi jaunas sacensību arēnas - Stropu ezers Daugavpilī un Sudala ezers Gulbenes novadā. Jaunas sacensību vietas ir izaicinājums organizatoriem un sportistiem. Mūs sagaida interesanta sezona. Copes Lietas sekos un informēs par čempionāta norisi.

2024.gada Latvijas Zemledus makšķerēšanas čempionāta kalendārs:

Pirmais posms 20.-21. Janvāris Stropu ezers Daugavpils

Otrais posms 3.-4. Februāris Sudala ezers Gulbenes novads

Trešais posms 17.-18. Februāris Baļotes ezers Krustpils novads

Sacensības padarīs krāšņākas Latvijas Zemledus makšķerēšanas čempionāta atbalstītāji. Čempionāta galvenais atbalstītājs: Salmo Fishing Latvija.

Čempionāta atbalstītāji: SHARK makšķernieku veikals Daugavpils, Milo veikals, NGT Latvia.lv, Daugavpils pilsētas pašvaldība, Gulbenes novads, Jēkabpils novads, Biedrība C.Albula, Biedrība Sudrablasis, Biedrība Latgales Asie āķi. Atbalsts sacensību tiesnešiem ar Milwaukee Tooll smalko aprīkojumu. Mežonīgs atbalsts no Alus darītava "Viedi"

Informatīvs un dzirkstošs atbalsts no žurnāla CopesLietas.

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager