Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Aktuāli | 15.februāris 2024, 12:07 | Komentēt | 779 skatījumi

Klāt februāra Copes Lietas

Žurnāla Copes Lietas regulāriem lasītājiem jau sen zināms, ka Kaspars Poišs ir iespaidīgu lomu meistars. Tomēr okeāna buruzivs uz vienkārša spininga – tas ir kas vairāk! Kā un kur var tikt pie tik neaizmirstama piedzīvojuma, lasi februāra žurnālā!

Jau tradicionāli gada sākumam iedziļinājāmies spoļu tehnoloģiju labirintos. Ko jaunu mums piedāvā vadošie ražotāji? Vai visas vecās spoles laiks mainīt pret jaunām? Par to Mārtiņa Babra analītika. Karpu speciem šomēnes atklāsim kādu efektīvu tīģerriekstu pagatavošanas recepti, jaunu, labu un ļoti ātri uzceļamu telti, bet pavasara sezonas gaidās atminēsimies par stalkingu. Nezini, kas tas tāds? Lasi februāra Copes Lietas! Tajās atskatījāmies arī uz LČ Daugavpils posmu zemledus makšķerēšanā un mazliet parunājām arī par vasaras plāniem sportā. Artūrs Zabors no atvilktnes izvilka mūžīgo tēmu par to, vai un kam atklāt savas slepenās copes vietas, bet Normunds Grabovskis tikpat eleganti no garāžas skapja – ziemas fīderīti. Nezini, kas tas tāds? Lasi Copes Lietas!

Gardēžiem un zemledus copes mīļotājiem šomēnes brīnišķīga asaru smēriņa recepte – par to, kā garšīgi apēst čupu ar maziem strīpainīšiem. Ja plāno šogad tikt pie jaunas laivas, tad šajā žurnāla numurā atklāsim kādu pavisam jaunu un līdz šim neredzētu opciju, bet, ja ne – būs arī krustvārdu mīkla un trīs balvas veiksmīgākajiem tās atminētājiem. Lai labi lasās!

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager