Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Sacensības | 22.februāris 2024, 11:42 | Komentēt | 1639 skatījumi

Aicina uz sacensībām līņu makšķerēšanā

Līņu cope nav vienkārša. Tā ir prāta spēle, kas ietver sevī cilvēka pacietību, izdomu, aizdomas….., un līņa “smaidiņus”. Ļoti reti kāds līņu copmanis noķer diennakts laikā Latvijas teritorijas publiskajos ūdeņos ar legāliem rīkiem un inventāru vairāk par atļautajiem pieciem šīs zivju sugas pārstāvjiem, kas iekļaujas MK noteikumos un ir paturami. Līņu cope ir makšķernieka gribasspēka, pašcieņas un izturības pārbaudījums. Līnis šeit ir eksperts!

Varbūt tāpēc sacensības uz līņiem Latvijā praktiski netiek piekoptas, ja vien tās neorganizē kāds organizācijas iekšējais kolektīvs.

Nav vienkārši “paņemt” pat vienu 2 kg smagu līni vasaras diennaktī, kaut līņu ūdenskrātuvēs mums ir kā dubļi pēc lietavām. Līņu cope ir pierādījums katra makšķerēšanas meistarībai, kā apliecinājums, ka es māku, protu un zinu!

Lai beidzot pārbaudītu, kas ir kas līņu copē 7-8. jūnijā Bauskas novada Vecumniekos, Lādzēnu dīķos norisināsies sacensības tautas klasē līņu makšķerēšanā. Par pieteikšanos un sacensību kārtību lasi nolikumā šeit:

https://www.copeslietas.lv/site/sacensibas/1573-ladzenu_zelta_linis.htm

Organizators visiem dalībniekiem sola labi kopā pavadītu laiku pie ugunskura ar vietējo pavāru sarūpētiem gardumiem. Sacensības atbalsta“Copes Lietas.

Einis Asaris

Pilns sacensību kalendārs 2024. gadam šeit:

https://www.copeslietas.lv/site/sacensibas/kalendars.htm?year=2024

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager