Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Aktuāli | 8.marts 2024, 12:42 | Komentēt | 855 skatījumi

Salacā licences izpirktas

Salaca I lašu/taimiņu licences ir beigušās visās zonās A, B, C un D, atlikušas vien lašu/taimiņu licences Salaca II posmā. Kā tas veidojas, ka licenču tirdzniecība beidzas tik ātri, ja vēl pirms brīža aplikācijā Mana Cope bija redzami daudzi datumi, uz kuriem licences bija pieejamas? Skaidro licenču tirgotājs Mana Cope:

Posmā Salaca I ik gadu tirdzniecībā tiek palaistas 2990 gab. lašu/ taimiņu licences.

Lašu taimiņu licencētā zona ir sadalīta 4 zonās - A, B, C, D. Katrai zonai ir noteikts maksimālais atļautais licenču limits dienā - 10 gab. Balstoties uz šo 10 licenču ierobežojumu arī aplikācijā uzrādās pieejamie datumi.

Četrās zonās attiecīgi vienas makšķerēšanas dienas maksimums ir 40 licences. Savukārt no 1.janvāra līdz 10.maijam šogad ir 131 diena. Ja makšķerēšanas dienas sareizinām ar maksimālo atļauto licenču skaitu dienā, tad iegūstam skaitli 131x40=5240. Tas ir daudz vairāk nekā kopējais sezonai pieejamo licenču skaits. Tas nozīmē, lai nodrošinātu katrai dienai maksimālo licenču skaitu, būtu jāpārdod 5240 licences, bet atļautas ir 2990 gab.

Tāpēc visām kalendārajām dienām licences nepietiek. Līdz ar to licenču tirdzniecība notiek līdz brīdim, līdz tiek pārdots viss atļautais licenču skaits (2990 gab).

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager