Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Sacensības | 9.marts 2024, 14:22 | 6 komentāri | 2681 skatījums

Esam otrie pēc pirmās dienas Mongolijā!

Noslēgusies pirmā sacensību diena PČ Zemledus makšķerēšanā Mongolijā. Spriežot pēc rezultātiem, starts mūsējiem padevies veiksmīgs, komandu kopvērtējumā Latvijas izlase ierindojas 2. vietā! Pirmie leiši, trešie ukraiņi.

Individuāli no mūsējiem savos sektoros vislabāk veicies Harijam Raciborskim, viņam otrā vieta. Andrim Jerumam un Sandim Gribuškam trešā, Kārlim Goldmanam un Krišjānim Lisovskim septītās.

Krišjānis trāpīja visgrūtākajā zonā, rezultāts 7 mazas zivtiņas, bet divas lielas diemžēl aizgāja. Gatavojies gan Krišs bija lielai vilkšanai, bet izloze reizēm saliek vietas savādākā kārtībā. Kārlis sacensību sākumā īsti nespēja atrast zivi, kad atrada, tas savilka, cik paspēja. Arī debitants Sandis nostartēja labi, atbilstoši savām spējam. Pieredzējušajam Harijam un pagājušā gada medaļniekam Andrim šoreiz viss salikās, kā pienākas.

Interesanti, ka čempionātam savācies tik daudz skatītāju, cik nekad agrāk nav redzēts. Savukārt tiem par godu saradies lērums tirgotāju, kas publikai piedāvā savus gardumus. Visas šī tautas masa rada milzīgus sastrēgumus uz ceļa, mūsējiem aizgāja veselas 4 stundas, lai tiktu atpakaļ no ezera līdz atpūtas vietai. Bet nu ieies pirtiņā, atvilks elpu, būs viss kārtībā.

Komandai noskaņojums labs. Sastāvu rītdienai plānots nemainīt, bet sektori varētu būt vēl sarežģītāki.

Interesanti, ka arī no citu izlašu puses ir negaidīti rezultāti. Piemēram, ļoti augstu ir somi, arī amerikāņu vidū ir pāris veiksmīgi starti. Tāpat labs starts padevies igauņiem. Toties no mājniekiem mongoļiem varēja gaidīt labāku sniegumu. Iespējams, sapinušies savās viltībās. Zināmas pretenzijas ir arī pret tiesāšanu, bet kopumā pa sīkumiem. Tomēr pilnīgu sportisko komfortu tas nenodrošina.

Rīt būs jauna diena un vēl ļoti daudz kas var mainīties. Atcerēsimies pagājušā gada startu Igaunijā, kur mūsējie pēc pirmās dienas bija vadībā, bet otrajā tikai brīnumainā kārtā izdevās palikt medaļās. Cerēsim, arī šī skola būs izlasei labi palikusi atmiņā.

Viss šis sarežģītais ceļojums būtu grūti iedomājams bez mūsu izlases lieliskajiem atbalstītājiem: Salmo Fishing Latvija ar ērtajiem Norfinkostīmiem, veikala Zebra Master dotie urbji lieliski tiek galā ar Ugi ezera vareno ledu, kā arīzābaciņi ir ļoti silti un ērti. Liels paldies par atbalstu veikalam SHARK makšķernieku veikals - Daugavpils, veikalam OK Cope, veikalam Ratter Baits, Latvijas Makšķerēšanas Sporta Federācija, Milwaukee Tool urbjmašīnas ir liels atspaids treniņu procesā.

No Mongolijas ekskluzīvi Copes Lietām ziņo Agris Rudzāns

 
 
[6] Komentāri | dilst | aug
 
svens76

Visas cerības paņemt bleķi

9.mar Atbildēt | Ziņot 0
andreiko

Krišam gan neiet, kaut kādā tuksnesī trāpījis. Mongolēni rīkojot, pamatīgi aptaisījušies, kā var izveidot sektoru zivīgā ezerā, kurā zivis nau? Paši pūta, paši svila - astotie desmit komandu konkurencē. Cerams, ka rīt Uģa ezers vēl dos prieku mūsējiem (un bleķi arī), leišus laikam noķert tā grūtāk, bet pjedestāls ir reāls.

9.mar Atbildēt | Ziņot 0
svens76

nu ar Krišu sazinājos, būtu super rezultāts, nesalikās. 600g asaris nodila pusceļā un 1kg + bij izveicīgāks pie āliņģa. bet tāda ir cope, Krišs saņemsies, zinu

9.mar Atbildēt | Ziņot 0
andreiko
andreiko > svens76:

Turam kāju īkšķus par Jumta Jāni un LV izlasi puzotra metra ledus pīckāšanā! :)

10.mar Atbildēt | Ziņot 0
andreiko

Spēku jūtu katrā ciskā, esmu formā olimpiskā! :)

10.mar Atbildēt | Ziņot 0
svens76

nu redzot kādā tempā mūsējie urbj to ledu, nu nevar būt ka netiksim pie medaļām:)

10.mar Atbildēt | Ziņot 0
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager