Mazajiem puikām šodien ķērās labāk kā sirmajiem kungiem
Veidosim saturu kopā!
  • Jūsu novadā gaidāmas vai jau aizvadītas copmaņus saistošas aktivitātes?
  • Jums ir viedoklis par copmanim aktuālu tematu?
  • Esat izbaudījis aizraujošu copes piedzīvojumu?

Rakstiet mums! Pievienojiet attēlus (vai uzticiet tos piemeklēt CL redaktoram) un mēs nodosim Jūsu vēstījumu visai Latvijas copmaņu saimei!

Jaunākie komentāri

Seko līdzi

Seko līdzi jaunākām ziņām sev ērtākā veidā izmantojot CopesLietas.lv ziņu sadaļas RSS barotni.
Sacensības | 12.maijs 2024, 20:06 | Komentēt | 1062 skatījumi

Paaudžu cīņa Lielās Juglas krastā

Šajā nedēļas nogalē risinājās LČ spinigošanā no krasta ar mākslīgo mānekli (strīmā) 1. kārtas 2. posms.

Arī šoreiz vīri un viena dāma satikās Lielās Juglas krastā, Lantes muižas teritorijā. Piektdienas vakarā ielaistās strauta forelītes savas pirmās mājvietas jau bija izvēlējušās, bet pastāvīgās ūdens līmeņa svārstības šajā upes posmā, ko izraisa augšu pa straumi esošais HES, zivju uzvedību un lokāciju pastāvīgi maina. Sportistiem tādēļ nācās pastāvīgi pielāgoties mainīgajai situācijai. Sektori, kas izskatījās perspektīvāki, pēc kāda laika tādi vairs nebija un rezultāts bija jātaisa citur. Pārāk ilga aizsēdēšanās vienā sektorā vai vienā taktikā gluži labāko rezultātu nedeva.

Vienīgajai dāmai Dacei Zvaigznei šodien pēc trim nullēm ceturtajā iegājienā izdevās no šķietami jau izsmelta sektora (pirms tam tajā ar saviem maģiskajiem tārpiņiem jau bija nostrādājis Uģis Circenis) uz vienkārša rotiņa pieparkot uzreiz 3 zivis!

Arvien vairāk dalībnieku šajā čempionātā redzam junioru vecumā. Tiem vairāk vai mazāk ar padomu un informāciju palīdz turpat startējošie tēvi. Ir acīmredzams, kādas tehnikas un pieejas atšķirības starp paaudzēm var būt un nebūt nav skaidrs, kurai no šīm “komandām” var atdot priekšroku. Veiksmīgi momenti, vairākas copes un izvadīto zivju sērijas varēja redzēt gan vecākās paaudzes, gan jauniešu izpildījumā. Tomēr šis nav sprints, bet maratons, un punkti tabulā ir jākrāj visas 8 sacensību dienas. Šodien noslēdzās ceturtā diena, jeb LČ 1. kārta.

Uģis un Nemo

Sestdien A zonā (rīta pusē) veiksmīgāks un meistarīgāks bija Uģis Circenis, B zonā viņam atbildēja Nemo Olte. Svētdien A zonā uzvarēja juniorus pārstāvošais Hārdijs Krastiņš, bet vakarā B zonas uzvara Rūdolfam Oto Eglem.

Lantes muižai ir senas tradīcijas, tai skaitā makšķerēšanas jomā.

Apkopojot visus 1. kārtas rezultātus, individuālajā vērtējumā uzvar Uģis Circenis (KURBADS), otrais Rūdolfs Oto Egle (MK Salmo), trešais Nemo Olte (KURBADS). Komandu vērtējumā pirmie KURBADS, otrie GOLDEN CATCH, trešie MK Salmo. Labākais no junioriem Hārdijs Krastiņš.

1. kārtas individuāli labākie.

Čempionāts turpināsies rudenī, bet jau piektdien mums čakli jātur īkšķi, kad visus labākos izlases sastāvā atbalstīsim PČ Bosnijā.

 
 
[0] Komentāri
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager