Makšķerēšana jūrā

Vismaz dabu redzējāt un atpūtaties.
28.oktobris 2010, 13:16 | links
 
Sveikiņi,visi domu biedri! Nu vakar biju aizbraucis palūkoties uz jūrju ,nu teikšu godīgi ierados krastā ap 16.00 sametām kātus pirmās 10.minūtes pieteicās 2.butītes nu izmērs ciešams.Tad pamazām pieņēmās vējš spēkā un pieaicināja arī zāles nu varētu teikt cope galā.
2.Maratona posms -ceļš uz Pāvilostu tikām līdz molam tur jau pārītis ar domu biedriem priekšā , noķērām pārīti butītes sākās galīgs nelaiks , vējš ,zāles tikai butes nevienas.
3.Maratona posms-velkam atpakaļ uz Liepāju ar domu ,kad no rīta būs o.k .Pienāk rīts ,pat neizlīdām no mašīnas braucām mājās.Kopsavilkums 3reizes par 700.gramiem cepumi,+kopā par trijiem cilvēciņiem kādas patcmit butītes.Bet,kā visi raksta cope nav jau galvenais ,bet galvenais kompānijas saturs,kas bija ļoti labs.
28.oktobris 2010, 12:37 | links
 
Makšķerēšana jūrā:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
28.oktobris 2010, 12:23 | links
 
...
28.oktobris 2010, 12:11 | links
 
MWW , brauc uz jūru saķer mencas un būs Tev aknas .
28.oktobris 2010, 12:10 | links
 
Te es pievienojos Daddy , Magistr , jā pats nejēdzi nekad , neko jēdzīgu uzrakstīt , tad lasi , vai arī nelasi to , kas uzrakstīts , ne viss izvirzi prasības . Jā nav labi , uztaisi savu copes klusētāju forumu , savāc tur domubiedrus , un klusējiet tur veseli līdz pat mūža beigām .
28.oktobris 2010, 12:08 | links
 
Neviens ta ari nav paskaidrojis: kur var iegadaties tas aknas sobriit? 6 dien C-tirguu nemaniju.
Siekalas jau pilna mute, knapi valdos :D
28.oktobris 2010, 11:59 | links
 
Maģistr cope jūrā ir forša,ja netraucē zāles,nau lieli viļņi,nelīst lietus,straume nenes svinu krastā,nespīd mēness,ir laba kompānija,ir garšīgs cepums,ja ķerās lielas biezas butes,ja vispābā aizbrauc uz copi nevis te uzrēc uz citiem.
28.oktobris 2010, 11:59 | links
 
maģistr - a jēga ķert, ja nemāki pagatavot...

kā man patīk šie vīri (sievas?), kas lasīt un citiem uzkakāt māk, a paši rakstīt ņi un ni... :)))
28.oktobris 2010, 11:47 | links
 
Laikam tūlīt dabūšu iekšā,ka rakstu ne par jūru,bet par cik diskusija iet vaļā šeit,atļaušos vēl vienu komentu.
Roļuk iekšējos ūdeņos arī pietiek visādu draņķību,kam uzkrāties arī vēdzeļu aknās.Tie sūdi jau uzkrājas ilgā laika perioda,bet izdalās lēni.Jāskatās no kādiem ūdeņiem tā zivs nākusi.Pasarg dies,negribu te celt paniku,cik ta nu mēs tagad tās aknas dabūjam.Pieminēšu tikai vienu piemāru,sadaļā"Kā šodien gāja copē"rakstīju kā negaidot savā piemājas dīķī noķēru smuku līdaku,tur piesārņojumam nau iespēju iekļūt,tagad to līdaku esam gandrīz jau apēduši,un konstatājām,ka tā ir visgaršīgākā līdaka,ko esmu noķēris un ēduši.Tā ka ūdens tīrībai tomēr ir liela nozīme.Jāpiebilst vēl,ka dīķim ir mālaina gultne,tāpēc tai līdakai nebija ne mazākās dūņu piegaršas.
28.oktobris 2010, 11:45 | links
 
zacep - norvēģiem piem. šņabi pārdod vēl stingrāk kā mums recepšu medikamentus...sēnes ar viņi neēd...

vārga tautiņa, ko tur...nav brīnums, ka nevar to ēst un šo... :)
28.oktobris 2010, 11:45 | links
 
Nau apnicis runat par aknam un gatavosanu ja jaruna par copi??? Kur kas notiek ???? Ir kas nokerts jeb kaa???
28.oktobris 2010, 11:44 | links
 
Ir pieņēmums-aknas ir filtrs un visu uzkrāj tajās,vai cūku,mencu un tt.
28.oktobris 2010, 11:34 | links
 
Šprotes ir vēl kaitīgākas :) un vienkārši kūpināta zivs satur kancerogēnus (veicina vēzi) :)
28.oktobris 2010, 11:32 | links
 
Par mencu aknām vēl varētu atrast izskaidrojumu par kaitīgumu, kaut gan visticamāk spēcīgi pārspīlēts,bet no kurienes vēdzelēm beigtas aknas ?
28.oktobris 2010, 11:28 | links
 
Tie skandināvi daudz ko neēd,pat līdakas,bet siļķes pūdē!
28.oktobris 2010, 11:24 | links
 
Vēl tikai jāpabrīdina,mencu un vēdzeļu aknas nau tas labākais pārtikas produkts,tajās uzkrājas toksīni,smagie metāli un visi citi sūdi no piesārņojuma.Tāpēc jau,kā Gints rakstīja,Dāņi,Norvēģi viņas pārtikā nelieto.Bet letiņi takš izturīgi,ne to vien apēdam.
28.oktobris 2010, 11:21 | links
 
Zaceps, LIELS paldies par detalizeto aprakstu :)
Atliek tagad tik taads "siikums" kaa samekleet taas mencu aknas :D
28.oktobris 2010, 10:51 | links
 
Tikai tur pa manam ar eļļu vien nepietiek, lai būtu maigākas, klāt lieku arī gaišo sauso vīnu.
28.oktobris 2010, 10:45 | links
 
Mww ja gribi aknas ilgākai saglabāšanai,tad jādara tā kā Gundars rakstīja,burciņās sapildi aknas,garšvielas, burciņas liec katlā un karsē.Ūdeni lej tik daudz,lai būtu burciņām līdz augšai,bet skaties,lai netiek burciņā iekšā.Vārīšanas beigās uzliec uz burciņām vāciņus,bet neaizgriez,vajag lai vāciņi izkarsējas.Kad aknas gatavas,aizgriez vāciņus,burkas apgriez otrādi,lai atdziest un vāciņi labāk pievelkas.Tad ledusskapī iekšā.Runājot par iepriekš rakstīto,mēs ar Guntaru laikam runājām par vienu un to pašu,tikai nesapratāmies.Ilgākai uzglabāšanai gatavoju tieši tā,kā nupat rakstīju,tikai pievienoju tuč tuč eļļas,bet ātrākai apēšanai gatavoju cepeškrāsnī pīlē un tāpēc,lai nepiedeg,kamēr sāk izdalīties eļļa,pieleju vairāk augu eļļas.Tur jau arī tikai tā atšķirība.Guntaram vēlos ieteikt,ja citreiz kādam kautko iebilsti,tad arī uzreiz paskaidro,kāpēc,lai nerastos nevajadzīga vārdu apmaiņa.Tā jau nau pirmā tāda situācija.
28.oktobris 2010, 10:40 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager