Lielupe

Laikam vakar visi badijās, tāpēc neredz komentus par copi:)
Ja nu kāds plāno uz slokas pusi doties īsti jēgas nav. Vakar pēcpusdienā pa 3st. rudulis un 2 smukas raudas, vēl 4 sīkas.
16.aprīlis 2011, 12:18 | links
 
Man gribētos kad aiz gara laika kompitentie cilvēki beidzot Latvijā sāktu atkopt tos izsmeltos zivju krājumus savadāk ka nesanāk tā kad viengad samaksā pa MK ceineri un visu vasaru ķer grunduļus
16.aprīlis 2011, 11:30 | links
 
Es teiktu tā: Pavasaris ievilcies, veči nogribējušies, pie ūdeņiem lāga netiek, vot i jāsēž še un aiz gara laika utis jāmeklē, bet šad tad jau der pavilloties :))))
16.aprīlis 2011, 10:43 | links
 
Jā vienā daļā iedzīvotāju saka :
Obdno , dasadno - no ladno ! Neķer kreņķi, vienkārži zajeb.... tā besakara pļūtīšana un apvainošana. :)

Par copi !
16.aprīlis 2011, 10:25 | links
 
vo, vo, kad mēs ar bārdu un citiem te vedām konstruktīvu diskusiju ar kādiem kvokiem labāk vimbas ķert , uzreiz mums te daži saklupa krāgā un ar adminu draudēja, bet ka te kaķis ar bebri visu vakaru skaidro kurš lielāks āzis , tad ir ok ...!? obidna, da

pie upes var jau diezgan labi tikt braucot tālāk aiz kalnciema pa zemes ceļu svētes virzienā, tur jau beidzot ķeras vimbs, arī brekši dažiem ir, ir ari kur mašīnu atstāt
16.aprīlis 2011, 09:28 | links
 
bobri dobri, kozli zli.
15.aprīlis 2011, 22:23 | links
 
Jā, veči, kā ar vimbām lielupē? Ventā kaut kas ir :D
15.aprīlis 2011, 22:12 | links
 
Nu nez -pēdīgi pēdīgais komentārs.
http://www.delfi.lv/news/national/criminal/ventas-rumba-notverti-divi-negu-maluzvejnieki.d?id=36282199
kā arī vēl viena lieta ar nēģu zvejniekiem rumbā, nesen, kur vides dienests izbeidz lietvedību bet pēc tam pārskatot pieņemto lēmumu augstāk stāvoša instance atzina lietvedības izbeigšanu par nepamatotu. Par makšķerniekiem - maz pēdējā laikā tieši rumbā ir bijis jo vislaik bij ledus un čaga :D
Kas kā bij ar to govs lietu zinu labāk kā iedomājies.
Tā ka tev nav man saprotamu argumentu vāries tālāk pats, parādi cik ''gudrs" esi.
15.aprīlis 2011, 22:11 | links
 
Kuto, pie sarkanās mājas tošna esot, tad Klīvei jau arī garām viņas peld!!
15.aprīlis 2011, 22:04 | links
 
starp Jelgavu un Kalnciemu vimba IR! ja atrod celju-var normu atri pielasit!
rit atkal jaaiet!

Bebr! Bilde ir tiesi pemerota Jums ar Runci! :D:D:D
Juus jau esat kaa klasika!:D:D
15.aprīlis 2011, 22:00 | links
 
Veči ir tik nekauniigi, ka nez :S žēl, vimbas tiem Geņām
15.aprīlis 2011, 21:22 | links
 
Piekrītu Kilkam, afigennie āži:DDDDD
15.aprīlis 2011, 21:19 | links
 
Kungi! Kādam ir infa par vimbām Lielupē pie Klīves.
15.aprīlis 2011, 21:03 | links
 
Afffigeķ, kas pa āžiem :DDDDDDDDDDD
15.aprīlis 2011, 20:58 | links
 
Skatos ,,BĀBU RĀDIO,, joprojām tev topā ! :) Tak jau reiz teicu, piezvani uz Liepājas VVP un pajautā kopmitentām personām, par zivju laišanu, tīkliem un to ,,kaimiņu lietu,, , kas patiesībā bija par piedirsto krastmalu un elektro gana pārvilkšanu pāri upei lai lopi piediršot upi varētu padzerties ! Un tavu versiju par ,,sprāgušu lopu,, kultivēja kaimiņš. Tā ka redzi es JĀ - ja cūko nečomojos ar tādiem .
Piekrītu āzim kā dzīvniekam nav ne vainas , bet tev jā jau teicu ,,kaimiņu attiecības,, ir ļoti ,,siltas,, !!! Un tāpēc nav īpaši daudz ziņu par vietējo sodīšanu Ventā. Palasi te ziņās kā Vidzemē un Ķekavā , ķer maliķus - tikai no Ventas rumbas rajona ,,kapa klusums,, ! Secinājumi , lai paliek katra ziņā.
:)
15.aprīlis 2011, 20:27 | links
 
upe ka spogulis,tik zivis veel nevirmo....liimenis stabilizeejas,driiz jau vares ar normaliem pljentakiem gruntenjot:)
15.aprīlis 2011, 20:08 | links
 
Lab, pēdējais komentārs pa netēmu - pastrādāju svaigā gaisā - šitam visam var uzspļaut. Kas ar tādu draudzēsies:D Ieraudzīja ka kaimiņam govs(tās govis netika laistas mājās, pa vasaru aplokā vien ganījās) nosprāgusi un palikusi ūdenī. Tā vietā lai kaimiņam normāli pateiktu ka šim gadījusies nelaime šis raksta kļauzi vides dienestam par ūdens piesārņošanu - kādas tur vais kaimiņu attiecības - viss tādā garā.
Uz reidiem iet kopā ar cilvēkiem kuriem var uzticēties - ne jau tāpēc lai izņemtās zivis varētu stiept mājās bet tāpēc ka visām darbībām ir jābūt tiesiski pamatotām - nevis, es jūsu makšķerēšanas kartes paturēšu sev, pirmdien varēsiet dabūt vides inspekcijā. Tikko notiek tamlīdzīgas, prettiesiskas darbības tā automātiski iebrauc konkrētās auzās. Maliķi ir gudrāki par dažu labu advokātu.
Āzis jau īstenībā nav slikts radījums, tik par dārznieku gan neder :D
15.aprīlis 2011, 18:54 | links
 
Runci a tu bez draugiem esi:)?
15.aprīlis 2011, 18:32 | links
 
kilka !
Esmu viņam vairākārt prasijis , lai paņem līdz ,,savos reidos,, lai redzu kā pareizi likumi jāievēro un pārkāpēji jāsoda, bet atbildes nav tikai draudi !!!
Tā jau ir kam ņemt līdz ,,cilvēku no malas,, jo ko darīt kad - savējos satiks pārkāpjot ! Ne velti teiciens : Vārna , vārnai acī neknābj ! Tas ir tas par ko man stāstija, kā aizsargā ,,aborigēnus,, lai tie mierīgi var ,,copēt pēc noteikumiem,, lai iebraucēji netraucē!
15.aprīlis 2011, 18:23 | links
 
Āzi ! Vai tad tas nebiji TU ???????????? KAs man visu laiku bakstija, ka viena tante teica, ka esot redzējuši mani zem aizprosta copējot !?? Tad jau visi tie tavi uzbraucieni bija tāda vaukšķēšana _ vari bloga vēsturē ieskatīties , cik reizes man pieminēji par kolku , bet kad pašu pieķēru tā uzreiz upe pa citu gultni !???? Vai varbūt likumu atkal pa savam traktēsi !???????? Par makšķerēšanu zem aizsprostiem??? :))) Nepārdzīvo, ar to tikai gribēju pateikt ka tā ir kā tauta stāsta par tevi un nefig te citiem bakstīt !
15.aprīlis 2011, 18:13 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager