Lobes ezers

Cope
Nu rdz, tad tur vispār runāt par kaut kādu biznesu vispār nav jēga. Un ja arī būtu kā es rēķināju, vienalga nekāds bizness tur nesanāk. Formulai, apsaimniekotājs nodalīts no laivu īres, pie pašreizējiem apstākļiem nav ne mzaākā ekonomiskā pamata. Kluba (biedrības) izveidošana un ezera apsaimniekošana ar pašu spēkiem ir neiespējama. Daudz maz situēti cilvēki ir gatavi maksāt un kādreiz piepalīdzēt nevis skriet un kaut ko sargāt, organizēt. Tie, kam rocības maz, nav spējīgi veikt kaut kādu apsaimniekošanu. Esmu padomju laikos dzimis un audzis tāpēc esmu pret elitārām makšķerēšanas vietām un esmu par demokrātiskām cenām, lai maksimāli daudz cilvēku var atļauties copes priekus Lobes ezerā. Šādus pasākumus esmu gatavs atbalstīt savās iespēju robežās, bet netaisos to uzņemties kā pienākumu.
16.jūlijs 2011, 12:01 | links
 
Spēlējoties ar cipariem!!!
Pēc ABC formulas. 364*20=7280 mīnus PVN nav jo valstij pārskaita ja nemaldos 30 %, par apsardzi 40%, par izplatīšanu 10%, paliek 20% kurus var lietot saimnieciskajai darbībai bet ne sargāšanai! Vēl ir ieņēmumi no otrās laivu bāzes īres un laivu reģistrācijas! 'ja ņem vidēji 10 laivas uz katru bāzi arī cipars sanāk + vēl privātie.
Es piedāvāju izskatīt priekšlikumu par savādāku veidu. Pašiem izveidot grupu kas spētu sargāt, sākumā var palīdzēt. Ja jau bāzes īpašniekiem ir bail tad meklējiet rokās citas iespējas, pagaidām viņas ir!
Man kautkā neticās ka no Ogres novada domes kāds zinās ka Lobes ezerā pie bāzēm kāds sāks pļaut. vienīgais jautājums ir vai Māris dos to aparātu! Otrās bāzes saimniekiem- ja Māris nedod pļaujamo rakstiet ierakstītas vēstules uz domi paskatīsimies ko teiks.
16.jūlijs 2011, 11:15 | links
 
Piedod, Dzenīt, netaisos iesistīties uz demagoģiju balstītā polemikā. Manis teiktais man liekas pašaprotams un domāju arī citiem daudz smadzeņu nevajag, lai sacīto saprastu. Vienādi attiecināms gan uz labiem cilvēkiem, gan ne tik labiem cilvēkiem.
Joprojām ceru, ka laivu bāzu īpašnieki domā arī par rītdienu un paši ir gatavi iesaistīties. Nedaudz vēl viela pārdomām. Nezinu, cik reāli tiek pārdots gadā licenču, bet varat sazināties ar Māri, viņš jums precizēs. Pieņemot ka vidēji dienā tiek pārdotas 20 licences, gadā tas sanāk 364*20=7280, mīnus 22%PVN=5967Ls. Nezinu kāds ir naudas sadalījums, bet lai noalgotu vienu cilvēku uz gadu un uz rokas viņš saņemtu 300 ls ir nepieciešami 5760 Ls, ja domājat ka pietiek ar 200 Ls, tad 3840Ls. Vēl no šīs summas ir jāsamaksā par ezera apsardzi, ja nemaldos figurēja kaut kādi 1000Ls. Ikdienas izdevumi 100Ls mēnesī, jeb 1200 ls gadā. Piemetu visu ļoti vispārīgi, jo vēl reiz atkārtošu, ka cipari man nav zināmi un šis pasākums mani interesē tikai kā makšķernieku un cilvēku.
16.jūlijs 2011, 10:53 | links
 
AndrisABC, ja drīkst tā pajautāt, izlasīji kas bija rakstīts vai pārskrēji pāri. Kad lasīji biji pamodies? Nevienā rindā nesalasīju plātīšanos, it īpaši puišeļu priekšā, lasīju ļoti uzmanīgi.
Gāzes pistole ir tas pats kas gāzes balons un izšaut, ir tas pats kas nospiest baloniņu. Atšķirība ir sīkumos un psiholoģiskājā efektā.
Ja saimnieks ir tik stulbs ka uzrīda suni, tad suns viņam nav nekādā vērtē un diemžēl sunim nākas ciest. Un domāju ka ikviens kas būtu tādā situācijā censtos savaldīt suni vai novērst draudus savai dzīvībai ar jebkuriem līdzekļiem.
Tas pats attiecas uz reālu apdraudēju paša vai ģimenes locekļu dzīvībai.
Ja kāds apgalvo pretējo, tad ir vai nu kaktuss, vai arī melo tai skaitā pats sev.
Ceru ka te nav Krievija, kur notiesāja sievieti ar reālu brīvības atņemšanu par smagu miesas bojājumu nodarīšanu izvarotājam.
Visiem, kas nostājas nevainīgo, pūkaino un kristāltīro likuma pārkāpēju pusē, ko Jūs darītu ja uz Jums uzbruktu, teiktu nedari tā, tā nedrīkst. ?
Pie tam maliķi šauj uz inspektoriem, vai kur labi, vai ne? Viņiem gan vajag atļaut paturēt tās atļaujas, vai ne AndriABC?
16.jūlijs 2011, 10:05 | links
 
Un vispār, tas sen jau vairs nav par Lobi. Lai visiem iesaistītajiem veicas ezera un pakalpojumu sakārtošanā.
Kaut gan pozitīvs iznākums pēc šeit lasītā diemžēēēl šķiet visai maz ticams.... :(((
16.jūlijs 2011, 10:03 | links
 
Labrīt :)
Andri - 9:02 nu ļoti viedi vārdi!! Tieši to arī domāju.
Nazi - pēc paskaidrošanas skan mazliet labāk.
Toni - īsti nesapratu, ko Tu gribēji pateikt??
16.jūlijs 2011, 09:59 | links
 
Andri.
Nevienu brīdi nēsu teicis ka esu ieroci pat ārā vilcis! Tikai rakstiju lai pamēģina atņemt. Mans viedoklis ir pausts, ja man kādreiz vajadzētu pielietot tad arīpielietotu. Bet vispirms izvērtējot! Pakaļ skrienot arī neņemu rokās!
Dripes gadijumā bija gāziniece un izšāvu suņa virzienā! Varbūt arī to nevajadzēja????
16.jūlijs 2011, 09:41 | links
 
...o''KAPRAČIEM'' būtu šance...DDD.
16.jūlijs 2011, 09:22 | links
 
katru otro maliķi, citiem par brīdinājumu, vajag uz vietas nošaut, tad būs kārtība!:)
16.jūlijs 2011, 09:19 | links
 
Nazi, nevajag plātīties ar ieroci un tā pielietošanu. Ja par tavu plātīšanos uzzinātu ieroču nēsāsānas atļaujas piešķiršanas komisijā viņu pienākums būtu anulēt tavu atļauju. Tā tev viela pārdomām. Cerams, ka tu neesi aizmirsis, ka ieroci drīkst pielietot tikai ja ir REĀLS apdraudējums tavai vai kāda cita cilvēka dzīvībai. Puišeļu priekšā tādā stilā tu vari plātīties ar saviem varoņdarbiem, tie ar atplestām mutām droši vien klausīsies. Dzīvē pieredzējis cilvēks uz tevi pēc tādiem pastāstiem skatīsies kā uz mazliet no sabiedrības izolējamu cilvēku. Labi ja tavā, šeit sarakstītajā, ir tikai izrādīšanās, bet ja viss, ko tu raksti ir nopietni, tad tev vajadzētu meklēt psihologa palīdzību.
Tie, kas te atbalsta pa purnu došanu, domājat, ka tas kas stiprāks, tam taisnība?
16.jūlijs 2011, 09:02 | links
 
Senos laikos par zagšanu pirkstus un rokas cirta nost....bijība bij lielāka. Tagad ,mazos zagļus dažreiz iesēdina,bet lielos,-godā ceļ...
Kilka, nevaru glūži piekrist tavai ''malā stāvēšanas pozīcijai'',kaut kādai atbildīgai pilsoniskai atieksmei pret apkārt notiekošo ir jābūt ,un labāk nebūt ''mīzējam '',nekā būt ''stukačam''.
16.jūlijs 2011, 08:57 | links
 
Labrīt visiem nenošautajiem! ;))))
Lai būtu viss skaidrs, es nevienu reizi nēsu izvilcis ieroci, nēsu šāvis. Bet droši zinu ja apdraudētu manu veselību, ja apdraudētu ģimeni tad laikam pielietotu. Nesatraucaties pierē nešautu! Janvārī divi kretīni man gribēja mašīnu nozagt kaimiņiene patraucēja, biju izskrējis laukā nu tā bez ieroča, bet rokās pa ceļam kautkas jau bij paķerts.
Ar puikiem pie ezera bija tikai sunītis kurš nemaz nebija nikns tikai izskatīgs. puišiem bija gan parastie airi gan kautkādi alumīnija, savienoti kopā. Sākumā suni nelaidu ārā betkad man teica ka atraus ar airi, nu nācās man pasaukt palīdzi! :)
Ja godīgi šaujamieroci pielietotu tikai galējās nepieciešamības gadijumā, nu tiešām kad justu ka netieku galā un ir galīgākaja pakaļā.
Bet vai maluzvejnieks drīkst aizskart inspektoru, vai maluzvejniekam ir atļauts darīt da jebko?
Vai maluzvejnieks tanī brīdī kad ņem nost iroci nepārvēršās par vienkāršu noziedznieku?
16.jūlijs 2011, 08:43 | links
 
Pārlasot ko rakstīja Nazis, tie seši bija puikas. Nedomāju ka rūdīti maluzvejnieki, nosliecos, ka likumpārkāpēji, kas apzinās, ka pārkāpj un ka var arī tikt noķerti. Tāpēc ko pretoties, ja zini ka sū esi savārījis.
Par to, ka kāds censtos atņemt, bija cits teikums, piemērs.
Nu tas tā, lai Nazis paskaidro, ko ar to bija domājis, savādāk es te tāds kā advokāts uztaisos.
16.jūlijs 2011, 02:14 | links
 
Negribu ticēt ka Nazis viens sešiem liktos virsū, ar apziņu, ka pašam suns un stroķis. Jo arī kādam no maliķim var gadīties stroķis un suns. Un tad ko, maziņš kariņš? :)
16.jūlijs 2011, 02:07 | links
 
Dzenīt - nu bet taču pareizi, es jau teicu, nav ko līst vienam pret sešiem, kā tāds Stallones vai Lundgrēna varonis hrenovs. Tur jau ir tā slimā galva - man ir stroķis vai nikns suns - tagad es viens pats visiem maitām parādīšu, lai baidās!!! Nevis saprātīgi organizēt pasākumu.
Tas tajā kino - gan jau, ka širmis aizkrita... diemžēl :(((
16.jūlijs 2011, 01:54 | links
 
zinu debīlus cilvēkus gan ar maģistra grādiem gan gaterī strādājošus... tur jau problēmas galviņā...
16.jūlijs 2011, 01:54 | links
 
Bla, bla, bla ir vispārzināmas patiesības. Parējais ... varētu izplūst garās diskusijās. Domāju, ka sakarīgs inspektors nelīdīs pie sešiem pārkāpējiem, bet apskatīsies kas un kā lai pēc tam ar papilduspēkiem atgriestos. Viss ir atkarīgs no cilvēka. Viens ar maģistra grādu, kino nolaida no kātiem tādu pašu gudrinieku ar maģistra grādu dēļ kaut kādiem nesadalītiem sūdiem par popkornu un uzvešanos kino.
16.jūlijs 2011, 01:51 | links
 
nu re, tomēr pastāv izņēmumi...
16.jūlijs 2011, 01:50 | links
 
Dzenīt - re, Tu vismaz esi godīgs. Visu cieņu!
16.jūlijs 2011, 01:46 | links
 
forum cinemā arī čalis tikai 5 reizes gribēja pabaidīt savu pretinieku...
16.jūlijs 2011, 01:46 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager