Makšķerēšana jūrā

Leo..: kurā mēnesī???
30.augusts 2011, 15:58 | links
 
Esmu redzējis kā velk uz cita mola, bet zinu kad no z-mola arī ir vilkts. Pats mēģināju uz lunkano - labāk uz breksi būtu sēdējis:)))
Tas pagājušogad
30.augusts 2011, 15:47 | links
 
man te viens vīrels stāstija,kā pagajušo gad esot vilcis brekšus uz Z mola Liepājā,tādus uz 3kg.
Tur tādi vispār dzīvo????

Es to visu klausijos ar stulbu smīnu... Jo man nav info par tādiem lopiem tur..
30.augusts 2011, 15:15 | links
 
Vientspils pusē kaut kas sakarīgs rādās, ka būs tikai
piekdien, bet ekstrēmās copes etuzsasti var mēģināt...patreiz ir baigais vējš pie tam Dienvidu, kas nekam neder makšķerējot no Dienvidu mola un viļņi arī trakoti lieli, tā kā labāk vēl pasēdēt mājās un paaasināt āķus!
30.augusts 2011, 13:09 | links
 
Jokalaminē... šitādi palagi pieskribelēti!

Pastāst' labāk kādas vīzija par butēm?

Jāsāk štrumi vilkt laukā un asināt āķi... sen tā but' nav redzēt'.
30.augusts 2011, 11:20 | links
 
Es saprotu ka jautājums nevietā jo vakar bija nopietns pūtiens. Bet varbūt kāds drosmīgais vakar bija Ventiņos uz mola? Vai arī šorīt no rīta? Vienkārši plānojās brauciens darba darīšānās.
30.augusts 2011, 10:19 | links
 
Neko jēdzīgu neiznāca palasīīt.. ! :)
30.augusts 2011, 02:33 | links
 
Nu vai ziniet..., tik daudz tintes iztērējāt :))) Teikšu tā, vairāk par pusgadsimta esmu nodzīvojis bez braukšanas kāpās un ugunskuru dedzināšanas pludmalē, vēl vairāk, pat tāda doma nav bijusi un ziniet, nemaz nejūtos slikti :)))
29.augusts 2011, 17:30 | links
 
Mozka labak par zusiem .....
29.augusts 2011, 17:29 | links
 
Intereses pēc parakņājos internetā, akmeņus nedrīkst lasīt krasta erozijas pēc .
Bet nu gan pietiks arī, sākā ar vienu un beidza ar pasmiešanos .....
29.augusts 2011, 15:22 | links
 
Saprotu - ķīnā biju dažādos parkos kur pa takām gāja triju Latvijas iedzīvotāju skaits .Tur saprotu - ja katrs paņems pa akmenītim -būs tuksnesis :)) Bet te pie mums !!! Sviests !!! .... bet varbūt jau laicīgi vajag nodrošināties ...kā nekā pasaulē šogad būs jau 7 miljardi ciuvēku :)) ..cik sapratu tagad septembrī piedzimšot 7 miljardais ...būs baigais kodiens :)))
29.augusts 2011, 15:20 | links
 
realitaate tikai ir taada, ka kolkaa akmeņu pludmalēs vispaar nav. Vienīgie akmeņi ir kolkas ragā no vecās bākas kuri palikuši. varbūt aisliegums, lai tuuristi suveniiros nesavaas to mazuminju, kas no vecaas baakas palicis
29.augusts 2011, 15:02 | links
 
Pašvaldības policija .
29.augusts 2011, 14:51 | links
 
Kas skatās tos akmeņus ?:D
29.augusts 2011, 14:47 | links
 
Brālīti , patiešām nevar tos akmentiņus lasīt , pareizāk tas ir atļauts tikai vienai firmai , es esmu ar to saskāries , līdz tam arī domāju ka to var darīt jebkurš . Firma tos akmentiņus tirgo pa 70 santīmu gabalā .
29.augusts 2011, 14:46 | links
 
100% neatceros vai tieši kolkā, bet bija vienā no pašvaldībām tāds noteikums, man Kolka ir tik pat tuvu cik Rīga :) Nu ja vietējie izdomāja ka nedrīkst kaudzēm lasīt "īpašos" akmeņus , nu tad nevar :). Bet šeit pat forumā lasīju kā viens bija ar šiem akmeņiem nobetonējis vannas istabu :))
Secinājumus izdari pats .....Vispār man tā tēma sāk piegriezties- priekš manīm tā skaitās elementārākā uzvedība...
Bija te Oltem tāds raidījums kurā viena vietējā tantele (pēc izloksnes nevarēja būt pārāk talu no maniem novadiem) minūtes 15 skaidroja kapēc nedrīkst ņemt kokus no kāpām, kurināt ugunskurus un brist kur pagadās, nerunājot nemaz par piecūkāšanu ...Rezultātā , jau pagājušo gadu puse man zināmo ceļu kur varēja brīvi piekļūt pie jūras ir bloķēti kā arī vienai daļai šeit salīmētas soda kvītis uz 50 ls .
29.augusts 2011, 14:41 | links
 
Riktīgi norēcos par par to ka jūras akmentiņus nevar lasīt :))))) Kas jums Roli tur pie jūras tāda kandža vai tas gaiss tāds ??:))))))
29.augusts 2011, 14:30 | links
 
Tātad, lai beigtu šito tukšo pļurkstēšanu un pasaku stāstīšanu
1) man zināmā 150km jūras piekrastē neviena pašvaldība neļauj ne dedzināt kokus , ne braukāt ar autiņiem pa kāpām .
2) pašvaldība izniedz zvejniekiem licenzes ar tiesībām piebraukt pie pašas jūras, tas domāts laivu iecelšanai un apkalpošanai (tādas ir pāris uz pašvaldību)
3)Nezinu kādas tiesības dod pašvaldība vai valsts vienkāršam bušu ķērājam pārbaudīt, uzraudzīt kādu teritoriju
4)Liepājā nav neparasta pludmale, ja nu vienīgi skaitās ka ir smalkākā jūras smilkts, šādi un līdzīgi ir visās man zināmās pašvaldībās noteiktie uzvedības noteikumi, piemēram kolkas pusē bija aizliegts arī lasīt cik tur tos akmeņus un vest mājās kā suvenīru. Ir vēl lielas un plašas īpaši aizsargājamas zonas .
29.augusts 2011, 13:33 | links
 
muļķis paliek muļķis, ne ko pielikt ne ko atlikt :DDDDDD
29.augusts 2011, 13:15 | links
 
Šitajā valstiņā viss ir vienā vietā jo daži pat likumus nespēj saprast, un izlasīt kas tajos rakstīts, bet kā kopēt tuftu tā pirmie. 1. Ja nav noteikta speciālā norma (tjipa pašvaldību noteikumi, dabas liegums utt.) pludmalē var kurt ugunskuru, bet kāpu zonā tad, kad baigi vajag nederīgus kokus dedzināt. 2. Braukāties ar a/m kāpu zonā, pludmalē var, bet pa ceļiem un nenobraucot zālīti, bet ja vajag nobraukt zālīti, tad tikai ja uzraugi vai apsaimnieko doto teritoriju (CSN un zīmes arī ir). Vēl norma nosaka - pārvietoties ar mehāniskiem transportlīdzekļiem (savu pakaļu šurpu turpu vadāt), bet ja vajag kravu pārvietot - tjipa lasi no jūras izcelt vai laivu jūrā dabūt? Pēc dažu uzskatiem ar rociņām nest ?
Liepājā parastas pludmales nav, bet ir Liepājas pilsētas pludmale, kur ļoti daudz ko nevar darīt, kā arī Liepāja nav visa Latvijas pludmale.
29.augusts 2011, 12:59 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager