Kas notiek Latgalē

Tonton, brauc peec sajuutaam!;)
27.februāris 2012, 21:07 | links
 
Eduks
Un kur tu biji agrāk? Es vakar gribēju uz turieni maukt, bet nebija nekāds info, vot i nobijos, un mans koļega ne īpaši tur mīl copēt.
27.februāris 2012, 19:56 | links
 
Svētdien uz Sīvera plauži 1,630kg, 1,680kg izvilkti, sestdien un svētdien plaužiem bija "žors" uz Lejas ezera, veči maisiem vilkuši, līdz 1,6kg bijuši, gājis uz urā, šodien aizbraukuši nekā.
27.februāris 2012, 16:09 | links
 
jā, Eduk, lai arī tur tiešām pie veiksmes var savilkt, nu galīgi nestāv man uz turieni :))) pagājšnedēļ biju tur tuvumā, bet devos citā virzienā :)))
27.februāris 2012, 11:15 | links
 
Brīvdienās pabiju Berezaukā. Sestdien platajā ap pusdienlaiku uztrāpīju breksim, pa vidam pa kādai smukai raudai. Ap četriem kaste pilna un stiepos prom. Svētdien platajā no rīta nekā, devos pie saliņas. Tur jēma smukas raudas, bet ne tik labi kā vietējiem uz bezēsmenēm (balvaniem, žukiem). Visumā tur copes uzplūdu mirkļos žors ne švakāks kā pa pirmo ledu. Asari gan smukie paretam, bet rauda gan smuka un diezgan daudz, ja trāpi. Kas māk un trāpa pāris veiksmīgos āliņģos, pieslāna ļoti labi. Sprīža ašukus, tādus kā Peipī var vilkt pie paša krasta atspēries :DDD. Sūdīgos gados visi badīgi šos meklētu un ķertu, bet šoziem Berezovka lutina tās fanus un visi ķer smukas zivis, mazos ašukus pat metot atpakaļ. Es Berezauku uztveru ar dalītām jūtām, jo pārāk reti tur ķeru lai varētu katru reizi momentā uz bezēsmenām pārslēgties (lai gan māku arī uz šīm ķert) - uz bezēsmenēm tur labāk ņem, vnk ar sievastēvu za kompaniju braucu, tā viņam mīļākā (dzimtā) copes vieta. var jau teikt, ka Berezaukā sākas pēdējā ledus cope jau, jo turpināsies atkušņi, tad ilgi tur vairs nesēdēs, bet katrā gadījumā tur ir vērts tagad braukt, ja uztrāpi īstā vietā un laikā, smukas zivis var savilkt.
P.s. intertesanti, ka neviens par turieni vairs neatskaitās, jo pat ņemot vērā manu, maigi sakot, rezervēto attieksmi pret to upeli, jāsaka, ka šoziem lomi tur vidusmērā ir skaisti...
27.februāris 2012, 10:08 | links
 
Košenē vakar bija plakano cope, bet ņēma pārsvarā uz nekustīgo, ar lielu daudzuma motiļa. Balto ignorēja.
27.februāris 2012, 09:54 | links
 
Sestdien pierunāju to ezeru (Sīveru) iedod man...daudz raudu raudinju. Dziļumā ap metru :)
Kalibrs visāds, kaķis ļoti laimīgs arī. Kopā 6 kg. Pusi savilku jau 1majā stundā. Tad devos paskatīt ko lielāku un spurainu - fikus. Neko neatradu.Pļuras tik daudz ka vairs nebraukā tudi sjudi - ja brauc tad 1. robā. kam ta gribas hidrotriecienu :)).
Kollegas uzlika karogu, blakus....bet tā i nedzirdēja to brīdi, kad viss pazuda zem ledus :(( 3m dziļumā ar 15m auklas...vajadzētu jau kādu brīdi pakarāties.
27.februāris 2012, 08:40 | links
 
martins_ta tiiri jauki gaajis uz paareejo fona, sportiskai copei ne vainas:)pa vieglo vaaleejot ekshens lielaaks...
27.februāris 2012, 00:58 | links
 
Jā, pie Koša ezera autinji kā parādē stāv, vakar no rīta braucu garām. Plakano supercope?
Pats šodien sportiski vālēju Daugavas ledu lejpus Pļaviņām.. Cerīgā vietā pirmais ap 150... O, būs? Skuju.. :) Bams, IR! Stīvēju augšā, negribīgi iegriežu āliņģī - šnappijs, šķersenes purns augšžoklī, aste apakšžoklī. Amizanti , bet vismaz šķērseni nenoēda :)))
Tālāk - nikā... Mainu līci.
I panesās špicbuki.. rekords bija 25 no cauruma.. pa starpām +/- 100 gramnieki. Kopumā vismaz pusotrs simts okunenu... :) Paņēmu 3kg pāris panniņām un smeķīgai zupītei.. Laiks kā pasakā - uzputina un norimstās.. i tā visu laiku...
Vispār pie šitā ledus biezuma ašuka meklēšana bez kastes ar tiaki ērtu somiņu uz pleca ir viena feina štelle.. no zābakiem varēja sviedrus liet ārā :)))
A ašuks, vo izvirtulis, kādas tik lietas ar bļitku nebij jādara... atdirigējos līks :)
īsumā - copēt ir forši... vot!
26.februāris 2012, 20:10 | links
 
Aizmirsu piebilst, bijām Lietuvā.
26.februāris 2012, 17:00 | links
 
Mēs no bezcopes bēgdami, nomainījām ne tikai peļķi, bet arī valsti, bet "xod koņom" īpašus rezultātus neatnesa, mazos stūķēju atpakaļ āliņģi, lielākie bij kādi 12 puspaannenieki, jeb dūšīgi superzupņiki.
26.februāris 2012, 16:59 | links
 
Nu viot shpodien parbaudiiju riita posmaa tur kur biju vakar .... shodien no riita vispar jasaka praktiski necope .. no 7|:30 lidz kadi 8:30 veel kautkas grabinaja pec tam lidz 12 vieni kjiishi.... viens ap grami 600 - 700 gviens ap grami 400.... 2 tadi grami 100 viens plikjeens voena raudinja un 7 kjiishi. Shodien aruiistrodu bedrees neredzejas ka chupotos..
26.februāris 2012, 15:01 | links
 
Kas labs ņem Kosas ezerā? Mašīnu jūra stāv....
26.februāris 2012, 09:43 | links
 
es ar baigāko lāpstu trešdien sniegu baigo laukumu notīrīju, lāpsta pati par sevi svēra kilogramus 15 vismaz !!! (Pirmā lāpsta,ko pamanīju darbā, jo slinkums bija uz gārāžu pēc savas lāpstas braukt pakaļ.+ slapjš sniegs= mugura čupā...... Gan jau būs ok pēc pāris dienām....
26.februāris 2012, 09:33 | links
 
asukaini tas ir hrenova pats mokos ar to muguru kadreiz skeepu meetaaju . gan jau kaads caurumu izboritu es vienu gadu paiet nevareeju vienalga braucu bet ja gribas uz to udeni nekoo nepadariisi.sodien divaas vietaas veci uz raaznas pagaidaam nekaa laba nav.
26.februāris 2012, 08:51 | links
 
tomēr nekur šodien uz copi neaizbraucu, lai kā arī gibējās :(( (mugura protestēt izdomāja šodien)
26.februāris 2012, 08:39 | links
 
Vakar pabijām Sventē. No rīta jēmās diezgan smuka rauda, bet neilgi, rīta copu laikam nogulējām, pa dienu sīkās, zilās raudiņas knibināja un 2spičku izmēra asarīši. Karogi akal noklusēja, neizšāva ne reizi. Šodien būs jāmēģina kāda cita peļķe.
26.februāris 2012, 06:42 | links
 
Asari, tas būs redzams rīt, ja būs piesalusi žļurga, tad būs jāpačāpo un jāpameklē ruduleni pa niedrēm, bet ja būs slapja žļurga un daudz, tad nebūs nekāda prieka meklēt rudulēnus... :(
25.februāris 2012, 22:57 | links
 
arii shodien biju uz raaznas -aizbraucaam paveelaak - apm ap 10 tikai tikaam uz ljadus... uudens nu kaa kur vietaam viertam lidz usszaabakam vietam sausas kaajas.. cope.. cope bija vakar riit un preteeja krastaa tei kas spiitiig vai ciitiigi seedeeja viena vietaa ( strodu bedres ljauwu pilns ko vilka nezinu bet no taa paskata ka ik pa briidim sachupoojaas - vai nu gafoja kadu lakano vai ari cepumojaas. pa cejam pavedaam vienu dzjeku kursh izstastiija kur kjer pac... aizbraucaam... cilveki 4-5. cope prakitksi nekaada.... bet draugam 4 smukas rauda plus viens gandriiz vai pavasara batoninsjh.. vel viena kursh bija no riita ar autinju paris pannas cepamu raudinju un ashuku dabuuja.... man blakus viens apm 2 nieku plakano izstiiveeja otro jau ar gafu gatavojas njemt paspeeja aizlaisites .. man 6 raudinjas viens 400 gn plakanai bet ja njem veera to ka cope bija rikai no 7 lidz 10 un tad b\vakaraa ap 4 pecpusdiena tikai saaka bik grabinat bet bija jabrauc prom(((... rit no riita gari lidiishu atkal aalinjgji pabaroti.... redzas ka buus...
25.februāris 2012, 21:17 | links
 
Kā tagad ar ruduļiem?
25.februāris 2012, 20:26 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager