Lielupe

Mirtin, Tu tak uz vecumu prātīgāks esi palicis, man pat nav Tev ko iebilst :):):)

Tiem nemierīgajiem, vispirms iemācieties noķert tik cik gribat, pēc tam loģisks solis ir sākt zivis šķirot, jo visas zivis mājās vest vairs nevajag, to vienkārši ir pa daudz. Ja cilvēks vienmēr ir badā, tad viņš neredz un pat nenojauš, ka ēdiens var būt arī skaists un var gūt baudu arī no paša gatavošanas procesa ....

Uzdirst tiem, kuri ir jau pārkāpuši citā copes līmenī varat, bet... Tas parāda tikai un vienīgi jūsu pašu attīstības līmeni, pietam aci pret aci satiekoties drosme kaut kur pazūd
Zivis ir jāēd, tās ir jāved mājās, bet.... Visu ar mēru, jo mēs taču esam makšķernieki, nevis zvejnieki ..., ir starpība, ja ieslēdz smadzenes un padomā, personīgi es to, ka esmu makšķernieks saku ar lepnumu, jo baudu gūstu no procesa, ja jums galvenais ir nevis process, bet gan tikai zivis, tad .... forums nav īstais, meklējiet forums nogalināt vairāk.lv vai esmu badā.lv......
12.februāris 2013, 21:45 | links
 
šodien lielupē tetelē uz diviem večiem. Švakri asarīši svarā no 50-150 gr.UN paziņots par pārkāpumu tieši maluzvejniecība ar neatļautiem rīkiem.Tā saucamie Ūdu licēji,bet inspektoriem liels paldies ļoti ātri reaģēja un maļiki tika pie kārdinošā soda:)
12.februāris 2013, 21:31 | links
 
var kads pateikt kas ar stinti pie kaapas
12.februāris 2013, 21:27 | links
 
variet palasīt Peipusa sadaļu
12.februāris 2013, 21:09 | links
 
Lomi 4 civēku kompanijā pa 2 dienām 25 kg, 37 kg, man 45 kg un Jānim ar vēdzeli kopā 46 kg.
Vairāk nekādu bonusu nebija, asaris standarts, rauda 60 - 200 grami. tas Peipusā---komentāri lieki
12.februāris 2013, 20:52 | links
 
Jā toč pēdējā laikā lasīt nav ko!
12.februāris 2013, 20:51 | links
 
Tiesam sakat APNIKT ! Neka Personiga, tacu gribam lasit par lomiem!
12.februāris 2013, 20:25 | links
 
a var buut vajag aktualizeet jaunu sadalju??? Tjipa "gudrie dirseeji" vai "makšķerē pareizi"...! Tur juus vareetu izcelties ar saviem padomiem un gudrajaam atzinjaam! Moš šī sadļa ir jāsaglabā sarunām par to kā gāja copē Lielupē???
12.februāris 2013, 19:29 | links
 
Pilnībā piekrītu sacītajam attiecībā uz katru pašu. Katrs pats sev soģis un noteicējs. Man ir pašam savi MN kas ir daudz stingrāki, nekā oficiālie. Kad ziemā daudz asaru saķeru, vasarā varu noteikt asariem embargo un visus laist vaļā. Rudenī brekšukus fīderējot, laikam tā arī nevienu mājās neaizvedu. Nav jau svarīgi, kurš cik daudz noķer, svarīga ir attieksme. Labi, vienreiz kāja paslīd, citreiz atkal esi saudzīgāks. Protams, ja katru reizi dodoties uz copi esi gatavs slopēt maisiem, tad nav lāgā:) un vispār, MN varētu iztikt ar vienu punktu- izturēties saudzīgi pret dabu. Taču mūsu galvās ir tik daudz sūdu, ka tādi noteikumi būtu gals visam:) un to mēs redzam no notiekošā šajā portālā- tie kas pārmet maliķiem tiek norieti, tie kas aicina nelielīties ar zivju "šķaidīšanu" un izturēties ar cieņu pret tiem, ko nogalinām, tiek pasludināti ārpus "likuma". Viltus pravieši mums pieķēzījuši smadzenes tā, ka paši sevi neredzam no malas un nespējam saskatīt, kas balts, kas melns.
12.februāris 2013, 19:04 | links
 
Fliper, trāpiji naglai uz galvas, pa lielam arī piekrītu tevis teiktajam, vienīgi ir dažas nianses.

Peipus, Pērnava, zivju limita nav, tas ka nodot nedrīkst, bet nodod, tā jau ir nianse :)

Skandināvija:

Somija - Ālandi, uzskatu ka somi paši ir dīvaina tauta, ļava, iespējams arī pašlaik ļauj zivis slānīt periodos, kad ir nārsts, vai pirmsnārsts, nu duraki.

Zviedrija - konkrēti bilde, kurai saiti ieliki, cik zinu, tad tur ir limits 10 zivis par vienu licenzi, velc kautvai maisiem.

Attiecīgi ja Peipis uzliktu limitu arī labajos laikos, diezvai tas sekmētu zivju resursu saglabāšanu, jo to vienalga izkāstu ar traļiem. Ierobežojums būtu bijis jāliek apm. 10-15 kg zivju, tas neaizbaidītu parasto makšķernieku, savukārt peļņas guvējus tas jau atturētu.

Jāsakārto tas likuma burts tā, lai visiem labi :)
12.februāris 2013, 18:32 | links
 
Lietas mainīsies tad, kad vairums vēlēsies samaksāt 10Ls benīnā par emocijām, nevis 5kg saldētavai.
12.februāris 2013, 18:23 | links
 
Lai nav gari jāmeklē!
12.februāris 2013, 18:21 | links
 
Urmaas!Paļdies par sapratni,bet tūlīt nories!Tā teikt neskataties manos darbos,klausieties manos vārdos!-www.striborg.ee/viewtopic.php?f=76&t=2638 Mums jāzin savi varoņi!DDD
12.februāris 2013, 18:17 | links
 
Flipers +10
Aizmirsi vēl piebilst-šajā portālā viskrutākie makšķernieki ir tie kuri stiepj krastā vislielāko cukurmaisu piesistu ar zivīm.
Manā skatijumā šis sen vairs nav copmaņu portāls.Bet ne es kāds soģis,vai norādītājs.Katram pašam ir sava pelēkā viela zem matiem.:)

Nu ne pa velti mūsu copmaņus tā īpaši nekur ārzemēs redzēt negrib,tās pašas mentalitātes dēļ! Šim es piekrītu par visiem 100%
12.februāris 2013, 17:59 | links
 
Palasījos pāris lapas un padomāju ka jāiepilina kāds eļļas piliens ugunī,kaut ne pa tēmu!Leiši svoloči-izķer mūsu stinti!Krievi maitas upē cemmerē vimbas!Abet ar ko tad paši labāki!Uz Peipusu braucām slānīt asari lai nodotu Igauņiem,Pērnavā tas pats!Nu tas ir beidzies zivju naf!Nekas esam atraduši citus variantus!Ziemā slānam zivtiņu Zviedrijā,un kastēm vedam mājās,Ālandos maisiem asari lai nodotu uzpircējiem!Liepājā vedam malā vannas ar asariem lai pēc tam plielītos cik kruti copmaņi esam!Kāda runa te var būt par kautkādu ētiku!Tādi paši slānītāji esam!Pat krievi jau ir ieviesuši zivju izvešanas normu no savas valsts bailēs no mūsu slānītājiem!Tā kā te runāt par kautkādu makšķerīšu skaitu ir lieki!To zivīšu kilogramu un skaita priekšā tas cilvēciņš ir vājš!Nu ne pa velti mūsu copmaņus tā īpaši nekur ārzemēs redzēt negrib,tās pašas mentalitātes dēļ!Ja nu vienīgi mūsu pašu bāleliņu ierīkotajās bāzēs!Un apēdiet mani tagadiņās bez sāls ja man nav taisnība!!!
12.februāris 2013, 17:48 | links
 
kads nav bijis pie kalnciema tilta? ka ar uzieshanu, ar sausam kajam var tikt?
12.februāris 2013, 16:31 | links
 
kas tagad notiek ar ledu lielupē dubulti-druvciems?:)
12.februāris 2013, 15:02 | links
 
kas tagad notiek ar ledu lielupē dubulti-druvciems?:)
12.februāris 2013, 15:02 | links
 
Re.
Ne tikai uz ledus, bet arī fōrumā par noteikumu ievērošanas aizrādījumu var atrauties maķeršinu uz galvas.

Tā arī dzīvojam.

-d.
12.februāris 2013, 09:09 | links
 
pizģets beidzat tak d.....t apnicis runājiet par šteli kā gāja copē LIELUPE joptvaj.ejiet uz ministriju un diskutējat.pietiek jau ar TV ziņām.

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

StormsLV, 11.februāris 2013, 22:55

StormsLV kur ir palicis Tavs pozitīvisma lādiņš ? ko ??
11.februāris 2013, 23:14 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager