Kūpinātavas

Cienījamie kūpiķi,vajadzīgā dūmu temperatūra tiek panākta ar kurināmā daudzumu un mitruma pakāpi.Es dūmnamā izmantoju zaļu alkšņu malku,pepiņbedrē-apžuvušu.Dūmnamā cikls ilgst līdz10 stundām,bedrē,kad tā kārtīgi iesilusi līdz 40 min.
3.jūlijs 2013, 16:51 | links
 
2.jūlijs 2013, 22:46 | links
 
nu tad malači, lai izdodas!
2.jūlijs 2013, 22:42 | links
 
nē nē! Viss jau sen ir izstestēts un strādā nevainojami jau piekto gadu! Ir mums jau daudz klientu un visi ir ļoti apmierināti! Vnk šobrīd testējam vienu papildinājumu ierīcei ar kuru ceram, ka varēs arī auksti kūpināt.. :) Tā kā satraukumam nav pamata - viss tiešām strādā ideāli - kūpina, grillē, vāra zupas, arā nejūk un nemaz netaisās jukt :))
2.jūlijs 2013, 22:38 | links
 
perdon paskatijos galeriju :)
2.jūlijs 2013, 22:33 | links
 
pag tu viņu vel testē-tobiš ir izstrādes un uzlabojumu procesā , bet jau pārdod? iesaku sākumā uzbūvēt un kārtīgi izmeiģināt lai neiebraucat auzās.
bet šobrīd izskatās ļoti labi :)
2.jūlijs 2013, 22:32 | links
 
Ziņošu par mūsu testa rezultātiem, ja tomēr neizdosies, tad būs vien tā arī jādara - ņemšu udenspīpi un iesim pļavā domāt jaunus risinājumus :))))
tas tā joks :))))
paldies par padomiem - protams, ka bildi uztvēru ;)
2.jūlijs 2013, 22:14 | links
 
400 ls
2.jūlijs 2013, 22:09 | links
 

Ceru ka ar šo bildi sapratīsi kā to visu dabūt gatavu ;))
2.jūlijs 2013, 22:07 | links
 
Bums - paldies par padomu, ņemšu vērā ;) šajās normās, tad arī centīsimies iekļauties
2.jūlijs 2013, 21:59 | links
 

Aukšējais cipars -āra temperatūra Apakšējais -kūpinātavā Un tas jau ir par daudz :))
2.jūlijs 2013, 21:58 | links
 
Tikai atceraties vienu Kūpinātavā nedrīkst būt vairāk par +30C Un te ir dialēma -āra temperatūra ir +25 un arī dūmam jābūt vienādam ar gaisa temperatūru līdz +30 DŪMAM JĀBŪT aukstam Ar to agregātu kurš ir bildēs to dabūt nevar Kā jau teicu vajag iegūt dūmu malku nededzinot .... tas tā pārdomām:))
2.jūlijs 2013, 21:55 | links
 
Nezcik šis namiņš izmaksā?
2.jūlijs 2013, 21:52 | links
 
raihs- iespējam arī tā var, bet mums ir padomā vēl vienkāršāks variants.. :) kā jau teicu - vēl neko 100% apgalvot nevaru, jo testējam :)
2.jūlijs 2013, 21:51 | links
 
bums varbū Tev ir taisnība, bet... - neteikšu hop pirms neesam pārlekuši aizai :)) .., kas zin varbūt mums izdosies arī savādāk.. pagaidām izskatās cerīgi :)
2.jūlijs 2013, 21:49 | links
 
A kur prblēma-piemontē dārza laistāmo šlangu, palaiž ūdeni uz trubu un dzesēšana gatava,ne?Neder tā?
2.jūlijs 2013, 21:45 | links
 
Vienīgā iespēja -dūms bez uguns /bez malkas dedzināšanas/Tā nu viš ir .....
2.jūlijs 2013, 21:27 | links
 
Bez tam šobrīd notiek testēšanas darbi un izskatās, ka mēs panāksim, ka ar šo pašu "Kokaru kūpinātavu" varēs ari auksti kūpināt.. :)

Dizhais, 2.jūlijs 2013, 21:22

Kamēr neuzbūvēsiet dzesēšanu dūmvadam ar auksto vasaras laikā nekas nesanāks Dūms +30 priekš aukstās ir par daudz.Tāpēs ar visu dzesi auksto kūpinu tikai nakti
2.jūlijs 2013, 21:25 | links
 
Bez tam šobrīd notiek testēšanas darbi un izskatās, ka mēs panāksim, ka ar šo pašu "Kokaru kūpinātavu" varēs ari auksti kūpināt.. :)
2.jūlijs 2013, 21:22 | links
 
paldies, paldies :)
1. Lai panāktu garāku dūmvadu un līdz ar to zemāku temperatūru kūpināšanas procesā. Respektīvi, lai produkts netiktu cepts, bet tiešām kūpināts.
un
2. Tas izliekums nodrošina to, ka aiz līkuma netiek uguns/dzirksteles un tādēļ koka namiņš nevar aizdegties.. :)
2.jūlijs 2013, 21:18 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager