Babītes ezers

Ieteicamākie mānekļi, cope un ap to Babītes ezerā!
Vakara copē līņi nebija,redzēs kā būs no rīta.Vakars auksts pēc suņa!:( Rīt atrakstīšos vairāk!!!
VVunea!!!
10.jūlijs 2013, 00:12 | links
 
Paldies Briket...Paldies!!!Ņizkij Tev paklon...!!!
Tu ir īstens Latvietis...Paldies...!!!:))))))))))))))
P.s.Skatīt iepriekšējās bildes pēdējo komentu un šodienas loma bildi!!!:)))
pēc brīža!
8.jūlijs 2013, 10:59 | links
 
Slapjums paliek arvien siltāks un priekšroka tiek dota dzeltenam graudam!
Tiesa,manējie gan, joprojām uzticīgi sūkā naktiņu...:))

avtt, 6.jūlijs 2013, 09:10


Būtu jau labi,ja tas slapjuma siltums nemainītos pa dienām!Div dien silts,trešajā krasi atdziest!Tā Babē šogad ir.Vēl nav bijis kā citus gadus,kad vakaros un no rītiem ezers ,,vārās" no zivju lēkāšanas.
6.jūlijs 2013, 09:24 | links
 
Slapjums paliek arvien siltāks un priekšroka tiek dota dzeltenam graudam!
Tiesa,manējie gan, joprojām uzticīgi sūkā naktiņu...:))
6.jūlijs 2013, 09:10 | links
 
Ento reizi nerakstot vienu un to pašu,pēc brīža šārīta loms būs redzams bildēs!Jaunu un spilgtāku emociju šorīt nebija...kā citreiz copīts pa PIRMO!!!:)))
VVunea!!!
Sorry...vēl viens mazs koments par novērojumiem...pēdējās reizes naktenieks tiek ignorēts:)...padot šām tik kukurūzu!:)Varbūt nospēlē lomu vismodificētākais graudaugs (to zinātnieki saka),bet varbūt vienkārši sakritība...!!!:)
Vēlreiz VVunea!!!
6.jūlijs 2013, 09:01 | links
 
2 snipiens
Kāds ūdens līmenis ezerā?

erudzi, 4.jūlijs 2013, 11:30


Vēl jau pa ūdeni var iebraukt:),bet pie D;DA jau krītas,jo jūrju pūš no krasta prom...ziemā,kad aizpūta ledu ar copmaņiem bij tas pats!
4.jūlijs 2013, 12:03 | links
 
2 snipiens
Kāds ūdens līmenis ezerā?
4.jūlijs 2013, 11:30 | links
 
Šorīta cope pa pirmo!!!Iebraucot vienu vietu iebaroju un aiziru uz citu.Tajā noenkurojos un iebaroju...sākums kā pēc scenārija...pirmie uzrodas ruduļi,pēc tam ašuks izpumpējies līnveidīgi,tad piesakas līnēns!Saule pacēlusies virs meldriem un spīd acīs ka pludu nevar saskatīt...pārbraucu uz iepriekš iebaroto vietu,kur saule no sāniem un vieta paēnā.Burbulīši ir...tad jau kaut vai ruduļi,bet cops būs!Iemetu un pēc klasiskas līņu pumpēšanas cērtu,kad pluds ir palaists maksimāli līdz zālēm...smukulis sačokā!:)Pēc tam vēl pāris zivītes...pēc laiciņa ielikšu bildi,kad ,,ziepjutrauks" uzlādēsies!!!Visiem veiksmi un ne asakas!!!(vajadzētu šito saīsināt...VVunea!Varbūt tā!)!!!:)))
4.jūlijs 2013, 11:16 | links
 
Šovakar 35cm. un 36cm. līnēni Dārgās kontā...es sausā!!!:)))
3.jūlijs 2013, 00:04 | links
 
Šovakar pa div vietām viens līnēns 35cm.,viens shods (vai nu līnis vai karūsa):(,ruduļi,rauda un plinderēns.Pats nosalis kā diegs!:)Veči pa kādai līdakai izvilka!Visiem veiksmi un ne asakas!!!
1.jūlijs 2013, 23:52 | links
 
Vakar ar gaismiņu un vēlēk, kamēr saule vēl bija dūmakā, kaut kāds zemmēru process notika, kā dūmaka pazuda.... . Finālā uz diviem divas līdaķeles un kādi padsmit sīk asarīši.
1.jūlijs 2013, 08:42 | links
 
Copē kā jau copē...šorīt izņemot vienu 30cm.līnēnu(peld tālāk),pāris ruduļus un ašukus vairāk nekā...nemeklējot ,,pričinas" kas,kā un kāpēc cita vieta iebarota...jārok tālāk!!!Līdaka medīja,ka mailes,kuras leksēja iekšā podkormku šķīda gar pludiem uz visām pusēm!Varbūt vairākas tajā ,,burziņā" mauca iekšā!Visiem veiksmi un ne asakas!!!
30.jūnijs 2013, 11:04 | links
 
Šodien līdz 1200 paņemtas trīs, viena virs divi, divas mēra. Vēl astoņi zemmēri. Cik redzēju, tad viena otra laiva ar pa kādai līdaķelei izvilka.
28.jūnijs 2013, 20:43 | links
 
Vakar pie citas tēmas aizmuldoties līdz alumīnija spiningiem un atceroties puiku dienu copi, atausa atmiņā mīklas pagatavošanas recepte,kuru savā laikā parādīja fāteris.Uztaisīju to ,,gumijmīklu":) un šorīt izprovēju...,,drigalkini"(plicīši,rudulīši utt.) to nevar noņemt,bet ne līnis,ne cita zuve arī to neiekāroja.Tāpēc nomainīju ēsmu uz pārbaudītu vērtību,tobiš kukurūzu ar un bez balto kopā un līnis,karūsa,breksis pieteicās ilgi neliekot gaidīt!Protams iespējams,ka laikā kad uz āķa bija mīkla, zuve tur apakšā nemaz nebija!Loms pēc brīža bildēs!Visiem veiksmi un ne asakas!!!
28.jūnijs 2013, 11:20 | links
 
Šorīta lomu varēs pēc brīža redzēt manās bildēs!Vieta trešo reizi pēc kārtas tā pati,ēsma arī (skatīt iepriekšējos tekstos),iebarojamais pagaidām nemainīgs un copene arī tā pati,tobiš ,,lazdukāts" ar spēcīgo nosaukumu ,,Taifūns":).Varbūt tam ir nozīme labajam kļovam...!!!:)))
Visiem veiksmi un ne asakas!
27.jūnijs 2013, 10:09 | links
 
Izkritusī bildīte:
27.jūnijs 2013, 09:24 | links
 
Vieni saka ka:Saulespuķu spraukumus iegūst no sēklām atdalot miziņas , Krieviski: Лузга:

Citi saka ka :Saulespuķu spraukumus iegūst no sēklām ekstraģējot jeb atdalot eļļu ar šķīdinātāju palīdzību. Te:http://www.sl.lv/index.php/izejvielas/60-saulespuki-spraukumi
Veikalā:


Tā kā massa ir birstoša, to presē:

Saulgriežu rauši (krieviski : жмых) ir saulgriežu sēklu pārstrādes blakusprodukts kas iegūts izspiežot eļļu no mizotām vai daļēji mizotām (lobītām) saulgriežu sēklām.
27.jūnijs 2013, 09:16 | links
 
aakkis
Tev pilnīga taisnība jo '' žmix''agrāk vēl sauca par lopbarības raušiem un viņi tiek iegūti no eļļu saturošiem augiem izspiežot eļļu,spraukumi ir pārpalikums pēc saulespuķu lobīšanas.Var izlīdzēties apgrauzdējot saulespuķes un samaļot pievienojot pie zivju kombikorma -dobelnieka vai tukumnieka...
27.jūnijs 2013, 09:12 | links
 
Pats vārds jau "žmihs"....nosaka, ...sažati,..tatad saspiests..==žatjt....žmi!!!
27.jūnijs 2013, 00:12 | links
 
Jūs nejauciet spraukumus ar presēto!

un lai kā viņš (žmihs) izskatītos tas ir presēts ...saglabājis formu no saulespuķu eļļas spiešanas!
27.jūnijs 2013, 00:08 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager